Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakik egy párt alkotnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakik egy párt alkotnak miért csak akkor alszanak együtt, amikor szexelnek?

Figyelt kérdés
Nekem nem volt még kapcsolatom, de a lakótársaimnál ezt tapasztalom. Nekem ez olyan, mintha szexkapcsolat lenne, de ők rendes kapcsolatnak hívják.
2020. okt. 14. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Mert a szex a lényeg! Erről szól minden. Persze az elején még megy a teperés, persze az is csak a szexről szól.
2020. okt. 14. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg mert nem élnek együtt
2020. okt. 14. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fordítva van, akkor szexelnek, amikor együtt alszanak :D Ezen meg nem tudom mi a meglepő. Ha nekik rendes kapcsolatnak számít, amiben vannak, akkor az rendes kapcsolat, külső embernek semmi beleszólása, hogy hogyan kéne élniük vagy bánniuk egymással.
2020. okt. 14. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Van pszichológus, aki azt mondja, hogy a hosszú házasság titka

a külön ágy.

Mert ki kell pihenje magát mindenki. Az durva lenne, ha szex után azonnal menne vissza a saját ágyába. De általában egészséges a külön ágy.

A kettő közül az egyik biztos, hogy nem piheni ki teljesen magát.

2020. okt. 14. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Vannak akik nem tudnak így aludni, ha valaki ilyen közel van hozzájuk. Stresszesebb emberek, üldözési mániások, mindenféle poszttraumások, meg akik csak simán szarul alszanak. Nehéz is másokkal egyhelyen aludni, biztos emlékszik mindenki azokra a gagyi erdei iskolákra ahol mind a 15-20 egynemű ember egy szobában kellett aludjon. Piszok szar. Én jó alvó voltam gyerekként, de ott alig-alig tudtam aludni. Egyszerűen nem szeretem, ha vannak a közelben mikor én alszom és nem tudom magamról/tehetetlen vagyok. Nem biztonságos.

Párkapcsolatban már egy fokkal jobb a dolog elméleti esetben, de elég gyakori hír, hogy megfojtotta az egyik a másik álmában, vagy belevágott egy kést, levágta a farkát, kiszúrta a szemét, megpróbálta kivágni a magzatot belőle stb. Az emberi gonoszságnak nincsenek határai.

2020. okt. 14. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert ilyen egy kapcsolat.

Nem azért alszanak együtt,hogy szexeljenek hanem azért szexelnek mert együtt alszanak.

Nem tudom így kívülállóként,hogy amúgy milyen a kapcsolatuk de a leírtak alapján teljesen egészséges.

2020. okt. 14. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi sem élünk együtt, de vagy este vagy reggel 10/9 alkalommal tutira van szex. Ha nincs akkor mindketten nagyon fáradtak, szétzilaltak vagyunk, megvan nekem stb. Ilyenkor elég az, hogy ott vagyunk egymásnak és összebújunk.

Szerintem teljesen természetes, ha heti 2-3x találkoznak, akkor kb mindig van szex. Majd ha együtt fognak élni, ugyanígy lesz, hogy heti 2-3 alkalommal lesz csak szex (kivéve az összeköltözés elejét, azok a klasszikus mézes hetek). Amúgy pedig igazuk van, hogy semmi közöd hozzá, és ők tudják, hogy nekio mit jelent és mit ad az a kapcsolat.

2020. okt. 14. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi külön ágyban alszunk, külön szobában. Mondjuk szex sincs soha.
2020. okt. 14. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért kellene külön választani a kettőt? Mi is amikor egy ágyban vagyunk, mindig elkalandozik valamelyikünk keze.
2020. okt. 14. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Mert valószínűleg nem élnek együtt még.

A kapcsolatom elején még mi sem éltünk együtt de egymásnal aludtunk hétvégente, hétköznap nyilván dolgoztunk tanultunk.

De ettől még nem azt jelenti hogy mi nem komoly kapcsolatban lennénk.

2020. okt. 14. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!