Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, ha a párotok megkérne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha a párotok megkérne rá h borotváljátok a szőrötöket mindenhol, ti megtennétek?

Figyelt kérdés
A nőktől ugye elvárt, hogy mindenhol csupaszak legyenek. Na de szerintem egy úgy fair, hogy a férfi is ugyanúgy igényes és higiénikus, tehát borotválja a szőrét mindenhol,igen a lábán és karján is, nem csak az intim területeken. Elvégre szerintetek a szőr nem higiénikus, nemde?;) Vagy csak kettős mércézünk?
2020. nov. 21. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Honaj és nemiszerv borotválása sztm alap lenne egy férfinél, nem volt még olyan, aki ne borotválta volna.

Arc szőrzet, ha borostás azt szeretem.

Sztm egy férfi ne borotválja a kezét, lábát és a mellkasát se.

Nekem nem tetszik.

N

2020. nov. 21. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Milyen elvárt? Nagyon sok férfi nem várja el, főleg ha ő maga is szőrmók.

Lehet trimmelni, fazonírozni, nem szükséges borotválni azonnal.

2020. nov. 21. 19:37
 13/17 peca1000 ***** válasza:
74%

Keresnék egy másik nőt, akinek nincsenek ilyen beteg elvárásai.

Te meg nézz körbe a páva, vagy homár srácoknál, ott találsz ilye jövevényt. :)

2020. nov. 21. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy. Már bocs.
2020. nov. 21. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem.
2020. nov. 22. 00:04
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem igazán értem, hogy miért lenne beteg a kérdező. Csak arra próbált rávilágítani, hogy mennyi pasi tud hisztizni azért, mert a nő nem szőrtelenít, holott a legtöbb pasi sz@rt se tenne, ha bármi hasonlót kérne tőle a párja. Mint ahogy itt is megnyilvánult ez.
2020. nov. 22. 01:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen,megtenném,ahogyan már meg is tettem nem egy nő kedvéért. Én sem szeretem magamon,mert túl sok,viszont magamtól meghagyom karon,lábon,de amikor kért a barátnőm onnan is leszedtem.
2020. nov. 30. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!