Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha a párotok megkérne rá h borotváljátok a szőrötöket mindenhol, ti megtennétek?
Figyelt kérdés
A nőktől ugye elvárt, hogy mindenhol csupaszak legyenek. Na de szerintem egy úgy fair, hogy a férfi is ugyanúgy igényes és higiénikus, tehát borotválja a szőrét mindenhol,igen a lábán és karján is, nem csak az intim területeken. Elvégre szerintetek a szőr nem higiénikus, nemde?;) Vagy csak kettős mércézünk?2020. nov. 21. 19:05
11/17 anonim válasza:
Honaj és nemiszerv borotválása sztm alap lenne egy férfinél, nem volt még olyan, aki ne borotválta volna.
Arc szőrzet, ha borostás azt szeretem.
Sztm egy férfi ne borotválja a kezét, lábát és a mellkasát se.
Nekem nem tetszik.
N
12/17 anonim válasza:
Milyen elvárt? Nagyon sok férfi nem várja el, főleg ha ő maga is szőrmók.
Lehet trimmelni, fazonírozni, nem szükséges borotválni azonnal.
13/17 peca1000 válasza:
Keresnék egy másik nőt, akinek nincsenek ilyen beteg elvárásai.
Te meg nézz körbe a páva, vagy homár srácoknál, ott találsz ilye jövevényt. :)
16/17 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy miért lenne beteg a kérdező. Csak arra próbált rávilágítani, hogy mennyi pasi tud hisztizni azért, mert a nő nem szőrtelenít, holott a legtöbb pasi sz@rt se tenne, ha bármi hasonlót kérne tőle a párja. Mint ahogy itt is megnyilvánult ez.
17/17 anonim válasza:
Igen,megtenném,ahogyan már meg is tettem nem egy nő kedvéért. Én sem szeretem magamon,mert túl sok,viszont magamtól meghagyom karon,lábon,de amikor kért a barátnőm onnan is leszedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!