Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha a párotok megkérne rá h borotváljátok a szőrötöket mindenhol, ti megtennétek?
Figyelt kérdés
A nőktől ugye elvárt, hogy mindenhol csupaszak legyenek. Na de szerintem egy úgy fair, hogy a férfi is ugyanúgy igényes és higiénikus, tehát borotválja a szőrét mindenhol,igen a lábán és karján is, nem csak az intim területeken. Elvégre szerintetek a szőr nem higiénikus, nemde?;) Vagy csak kettős mércézünk?2020. nov. 21. 19:05
1/17 anonim válasza:
Hmmmm. Igen, ha jobban belegondolok nem tudok a szubjektív szépérzékemen kívül más indokot mondani, hogy miért szeretem magam szőrösen és miért szeretem a nőt szőrtelenül, így a felvetést jogosnak érzem. Ugyanakkor hál' isten ez nem elvárás a legtöbb nő részéről és ők is így szeretik ahogyan én.
3/17 anonim válasza:
Nem, a nőktől sem elvárt, hogy mindenhol csupaszak legyenek. ;)
4/17 anonim válasza:
Nagyon nem szeretném ha a parom a karjat meg a lábát borotválná, mint egy csupasz csiga, pfff
5/17 A kérdező kommentje:
#3 Nem tudom hol élsz, de igen elvárt.☺
2020. nov. 21. 19:23
6/17 anonim válasza:
#5 Az én világomban nem. ;)
Karján borotvált nő? Ez komoly?? :)))))
És még az intim területeken sem ragaszkodom a csigaállapothoz. Nekem a szőrös, de karbantartott női nemi szerv is tetszik.
7/17 anonim válasza:
Hatoska, nagyon sok lány-nő borotválja a karját-combját még pluszban a "szokásos" területeken felül.
Én úgy gondolom, hogy mindenkinek magánügye ez és lehessen szabadon eldönteni.
8/17 anonim válasza:
Kérdező nem elvárt. Egy olyan nővel sem találkoztam még, aki az egész testét borotválta volna. Hónalj, láb, intim terült, "bajusz", ez az elvárt.
10/17 anonim válasza:
Heteske, én is ezt mondom, de a kérdező szerint mindenkitől elvárt a csupaszság. Én is azt mondom, hogy nem elvárt, de az nem azt jelenti, hogy mindenkinek kötelező szőrösnek lenni... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!