Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire gyakran mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakran mondjátok egymásnak hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

Barátnőm napi szinten mondja nekem. Meg elmondja hogy mennyire más az élete miattam.

Sérelmezi hogy én nem mondom sűrűn..Kérdeztem hogy mi értelme mondogatni ha a tettekben nem érzi vlki? - mondhatom 100x egy nap hisz csak szavak..jó hallani de mit ér ha üres..

2020. nov. 20. 07:22
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Màs a szeretetnyelvetek, ennyi az egész. Hiàba mondod neki, nem vàltoztat.
2020. nov. 20. 07:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
2-3 naponta, maximum 4-5.
2020. nov. 20. 07:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
10 évente. Igazából szeretem mint embert, de szerelem sosem volt.
2020. nov. 20. 07:47
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Az oké, hogy más a szeretetnyelvetek, de ez nem azt jelenti, hogy kuka. Egy kapcsolat pont arról szól, hogy kicsit néha megerőszakolod magad, és ha tudod, hogy neki jól esne hallani többször, akkor mondod. Én sem szeretem mindig a férjem haját simogatni meg a fejét vakarászni, de ő imádja, úgyhogy csinálom. Ő meg ettől boldog és szeretve érzi magát. Ennyi az egész.
2020. nov. 20. 07:55
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Minden nap elmondjuk egymásnak, konkrét számot persze nem tudok, de kb. 2-3X egy nap. De nem mindenki egyforma, nincs mindenkinek szüksége szavakra :)
2020. nov. 20. 08:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden este lefekvés előtt. Plusz nap közben amikor épp egy olyan pillanat van.

Oké, hogy szerinted a tettek a fontosak, de a tettekben kimutatod? Mert tapasztalatom szerint inkább olyan pasik mondtak ilyet, akik nem akarják kimondani, mert nekik az "túl komoly" és a valódi oknak köze nincs a "tettek"-hez.

2020. nov. 20. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor erőltesd meg magad és mond neki többször, nyilván igénye van rá, ha sérelmezi!

Mi olyan bonyolult ebben, nehezedre esik enyit megtenni?

Rég rosz, ha ez gondot okoz.

Értem én, hogy érezni / éreztetni kell, de jó hallani is.

Mi kb napi szinten 1 2-szer mondjuk.

N

2020. nov. 20. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Minden nap. Nekem is ez az egyik legfontosabb szeretetnyelv
2020. nov. 20. 11:05
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
Mivel én mindig is hazugságnak éreztem ezt a szót, azaz egy elcsépelt semmitmondó dolognak, én sosem mondom. Abban sem hiszek, ha valaki nekem ezt mondja. Igaz, házas vagyok, de ki nem tudnám ejteni ezt a szót. Soha senki nsem a másikat szereti, hanem azt amit a másik ad neki.
2020. nov. 20. 11:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap.
2020. nov. 22. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!