Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a külön alvásról?
Elhidegülés sztem nem ettől függ, főképp a szex esetében, mindegy h egy ágyban alszotok-e.
Nekem viszont nagyon hiányozna az az intimitás, amit az együtt ébredés jelent, illetve éjszaka, van egy kis fizikai kontakt, sztem ezek jó dolgok. A ti esetetekben, ezt valahogy pótolni kell.
Régen sok házasság működött így nemesi/udvari körökben.
Aztán, hogy ezek boldog házasságok voltak-e, azt a jó Isten se tudja.
Nekem ez lenne az álmom. Annyira szeretek egyedül aludni. Nekem nem megy a mással alvás, mindig felkelek, annyira lefáraszt mentálisan.
Szerintem tőletek függ, hogy lesz-e elhidegülés.
Hát két ilyen gerinctelen de egoista példányt is ritkán hoz össze a sors.
Nem tudtok elhidegülni ,mert az érzelmeitek hőfoka a nulla Kelvinhez közelít.
Nekem nem menne
Mikor összejöttünk férjemmel, én nem tudtam tőle elaludni, mert horkol. Ő nem tudott éntőlem elaludni, mert én meg csak tv mellett tudtam. 1szoba konyha lakásban laktunk az első fél évünkben, 40m2en. Esély nem volt a különalvásra.
Megszoktuk egymást.
Most így 5év után férjem zokszó nélkül elalszik a tv mellett, nekem meg már fel sem tűnik a horkolása.
Emellett nekem is hiányozna, ha nem bújhatnék hozzá. Ö is folyamat hozzám ér, úgy alszunk.
Emellett most pici a gyerek, nappal esély nincs a szexre mellette, este/éjjel oldjuk meg. Különalvásnál nem sok esély lenne erre szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!