Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek a külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a külön alvásról?

Figyelt kérdés
Párommal 30 körüliek vagyunk és nem sokkal azután hogy összeköltöztünk külön szobában alszunk. Ennek az az oka hogy én korábban elalszok mint ő és csak zavarjuk egymást mert ő szeret ágyból tévézni sokáig én viszont nem tudok tévé mellett elaludni. Szerintetek lehet ebből később gond? Elhidegülésre gondolok elsősorban.
2020. nov. 1. 22:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%

Elhidegülés sztem nem ettől függ, főképp a szex esetében, mindegy h egy ágyban alszotok-e.

Nekem viszont nagyon hiányozna az az intimitás, amit az együtt ébredés jelent, illetve éjszaka, van egy kis fizikai kontakt, sztem ezek jó dolgok. A ti esetetekben, ezt valahogy pótolni kell.

2020. nov. 1. 23:05
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van. Igazából egyikünknek sem ideális és nem is így képzeltük együtt az életünket de az se jó ha folyton vita van abból ha zavarjuk egymást az alvásban.
2020. nov. 1. 23:21
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ez az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatban, hogy össze tudjunk bújni és együtt aludjunk. Szóval nekem ez nyilván csak szenvedés lenne, rajtatok múlik, hogy bírjátok
2020. nov. 1. 23:22
 4/26 A kérdező kommentje:
Az éjszakai bújást egyikünk sem szereti valamiért :D
2020. nov. 1. 23:23
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

Régen sok házasság működött így nemesi/udvari körökben.

Aztán, hogy ezek boldog házasságok voltak-e, azt a jó Isten se tudja.

2020. nov. 1. 23:27
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez lenne az álmom. Annyira szeretek egyedül aludni. Nekem nem megy a mással alvás, mindig felkelek, annyira lefáraszt mentálisan.

Szerintem tőletek függ, hogy lesz-e elhidegülés.

2020. nov. 2. 00:43
 7/26 anonim ***** válasza:
97%
Mi is zavarjuk egymast, sokat romlott az alvasminosegunk. Valamelyik nap a kanapen aludt, mert ott szeretett volna amin en eloszor beparaztam mert egyebkent minden rendben van koztunk. Aztan kiderült h tenyleg csak annyit akart h tv mellett bealudjon es nyugodtan kelljen. Nalunk nagyon kicsi is az agy nem ferunk el rajta ugy h ne erjunk egymashoz ami tud zavaro lenni este. En nem csinalnek belőle nagy gondot aki elobb ebred az reggel bebujik a masik melle
2020. nov. 2. 01:46
 8/26 anonim ***** válasza:
74%
24 éve vagyunk együtt, 20 éve alszunk külön. Gyakrabban és jobbakat szeretkezünk, mint amikor még együtt aludtunk, mert ki tudjuk magunkat pihenni. Nálunk semmilyen érzelmi vagy szexuális hátrányt nem jelentett ez a döntés, sőt...
2020. nov. 2. 01:54
 9/26 anonim ***** válasza:
8%

Hát két ilyen gerinctelen de egoista példányt is ritkán hoz össze a sors.

Nem tudtok elhidegülni ,mert az érzelmeitek hőfoka a nulla Kelvinhez közelít.

2020. nov. 2. 05:26
 10/26 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem menne

Mikor összejöttünk férjemmel, én nem tudtam tőle elaludni, mert horkol. Ő nem tudott éntőlem elaludni, mert én meg csak tv mellett tudtam. 1szoba konyha lakásban laktunk az első fél évünkben, 40m2en. Esély nem volt a különalvásra.

Megszoktuk egymást.

Most így 5év után férjem zokszó nélkül elalszik a tv mellett, nekem meg már fel sem tűnik a horkolása.

Emellett nekem is hiányozna, ha nem bújhatnék hozzá. Ö is folyamat hozzám ér, úgy alszunk.

Emellett most pici a gyerek, nappal esély nincs a szexre mellette, este/éjjel oldjuk meg. Különalvásnál nem sok esély lenne erre szerintem.

2020. nov. 2. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!