Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért van annyira kiakadva ezen?
Fiatal pár vagyunk. Jelenleg nála lakom. Dolgozunk mindketten de én nem adok bele a “közös kasszába”. A férfi dolga megteremteni az anyagi biztonságot. És jól is keres, szóval ez megvan.
Az utóbbi hónapokban egyfolytában ezen megy a vita hogy a fejemhez vágja hogy ingyenélő vagyok. Minden költségemet magamnak állok (fitness, ruha, szórakozás stb) azon lovagol hogy a kaját és a háztartási dolgokat neki kell állnia. Meg hogy néha kocsival bevisz dolgozni.
26/N
"A férfi dolga megteremteni az anyagi biztonságot."
Ez a mai világban már nem állja meg a helyèt. Mint ahogy az sem, hogy a "házimunka női dolog".
Szerintem is alap, hogy beleadunk a megèlhetèshez szüksèges költsègekbe, ès nem csak az "extrákra" költünk a fizetèsünkből. A házimunkát meg fel kell osztani.
Persze lehetne akár úgy is, ahogy eddig voltatok, amennyiben ez mindkettőt ölnek megfelel. Őt viszont ez láthatólag zavarja, szóval ideje átbeszèlni, ès változtatni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!