Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom miért van annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért van annyira kiakadva ezen?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk. Jelenleg nála lakom. Dolgozunk mindketten de én nem adok bele a “közös kasszába”. A férfi dolga megteremteni az anyagi biztonságot. És jól is keres, szóval ez megvan.

Az utóbbi hónapokban egyfolytában ezen megy a vita hogy a fejemhez vágja hogy ingyenélő vagyok. Minden költségemet magamnak állok (fitness, ruha, szórakozás stb) azon lovagol hogy a kaját és a háztartási dolgokat neki kell állnia. Meg hogy néha kocsival bevisz dolgozni.

26/N

2020. nov. 1. 06:45
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
99%
Nincs koràn még a kamukérdésekhez?
2020. nov. 1. 06:46
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Az a típusú nő vagy, aki alig várja hogy lepetézzen aztán majd a férfi eltartja élete végéig. Szar a munka, de sajnos abból élünk. Szép dolog, hogy magadnak veszed a ruhácskákat, de azért a rezsit illik közösen fizetni, ha már együtt élsz valakivel.
2020. nov. 1. 06:48
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha közös kasszán vagytok, az nem azt jelenti, hogy gazdálkodhatsz a pénzével, hanem, hogy a tiéd is is oda kerül! Igen ingyenélő vagy, ő nem a szülőd, hogy eltartson.
2020. nov. 1. 07:05
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha a fèrfi dolga megteremteni az anyagi biztonsàgot, akkor a nő dolga főzni, mosni, takarìtani, nyitni a sörösüveget, lehùzni a pàrja cipőjèt, meg ugyebàr kiszolgàlni őt.. ìgy elgondolva èn sem èrtem mièrt van kiakadva
2020. nov. 1. 08:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Én főzök és takarítók otthon.
2020. nov. 1. 08:09
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Ő így gondolja, ennyi, ha nem tudjátok megbeszélni és elfogadni, akkor nem illetek össze.

Én például, soha nem kérnék a rezsibe nálam.

A kajába sem, kivéve, ha egyedül vesz valamit a konyhára...

2020. nov. 1. 08:21
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha te főzöl meg takarìtasz, akkor bele is adtàl a közösbe. 30 körül màr "fontosabb" az idő, mint a pènz...
2020. nov. 1. 08:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. nov. 1. 08:53
 9/13 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem neked van igazad. Ha rendesen takaritasz, főzöl, mosol, akkor megérdemled a kaját. Háztartási dolgokat akkor is fizetnie kéne, ha te nem lennél ott.
2020. nov. 1. 10:09
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom, szerintem ez mind megbeszélés kérdése. Ha mindketten úgy döntötök hogy te végzed a házimunkát, ő fizeti a számlákat és ez mindkettőtöknek jó, akkor az egy működőképes modell lehet, de neki ez nem jó! Én is inkább fizetnék mindent felesbe és takarítanánk felesbe, de ez meg az én modellem és ezért csak olyannal jövök össze aki így is gondolja.
2020. nov. 1. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!