Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerek parasztabb és aljasabb dolgot annál, mint ha egy párkapcsolatban a tagok belenéznek egymás telefonjába. Ugye más is így van ezzel?
Különösen jó érzékem van ahhoz, hogy tudjam mikor kire kell féltékenynek lennem. A férjem sosem adott arra okot, hogy kételkedjek benne, így sosem néztem bele semmiébe.
Az exemnél előfordult. Sajnos gyorsan ki is derült, hogy nem ok nélkül.
Akkor te még nem éltél kedves kérdező...
Ettől sokkal rosszabb dolgok megtörténnek egy párkapcsolatban.
Nekem sosem volt még olyan párom, akivel ez gond lett volna.Úgy értem nem arról szól az életünk, hogy este telefonokat elő, aztán kezdődik az ellenőrzés.
Hanem azt hogy nyugodtan használhatjuk egymás telefonját.
Ha csipog hogy pl jött egy üzenet, én meg elfoglalt vagyok akkor meg szoktam kérni a párom, hogy nézze már meg mi az,hátha fontos.
Szerintem ez a bizalom.
Hogy nincs rejtegetni valóm, hogy bármit megláthat a másik az nem szorul magyarázkodásra.
Nem ismerek parasztabb dolgot, mint ilyen hülyeségeket kérdezni a gyakorin.
Egyébként a telefonba nézegetés nem arról szól, hogy nem érzed magad elégnek.
Hanem arról, hogy kettőnél több működő agysejted van, tehát képes vagy megérteni, hogy csakis saját magadban bízhatsz meg 100%-ig, mindenki mással szemben indokolt egy bizonyos fokú gyanakvás.
Igazság szerint aki ezt megteszi az megkérdőjelezi a párját és az egymásba vetett bizalmukat. Ezért rossz dolog ez nagyon.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!