Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényelmesedtél már bele kapcsolatba és elhagytad magad?
Nem, én alapból magam miatt tartom magam formában, nem a párom kedvéért, a mai napig ugyanaz a méretem, mint 20 évesen. Viszont pár éve volt egy komolyabb balesetem, eltört a karom és a lábam is és voltak komplikációk is, abban az évben elég sokat híztam, kb 12 kilót. Amint tudtam újra mozogni, leadtam. A párom akkor is kívánt és nem cseszegetett emiatt, mondjuk ő vagy 15 kilót hízott amióta együtt vagyunk, szóval szép is lenne :D
2020. okt. 30. 14:27
Nem igazán.
Vannak saját magammal szemben támasztott elvárásaim, pl. nem bírom ha zsíros a hajam, x ideje nem tisztítottam az arcom rendesen, szőrös vagyok, stb. (Gondolom az elhízás is ide tartozna, ez számomra eddig még soha nem volt aktuális probléma.)
Amit meg én magam nem tartok fontosnak, azt nem fogom más kedvéért csinálni, pl nem fogok egy pasi kedvéért sminkelgetni meg ilyen-olyan ruhákban járni, fene tudja. Szóval az a veszély nem fenyeget, hogy valakinek teszem a szépet x ideig, aztán meg elmegy a kedvem a macerától.
2020. okt. 30. 14:32
A kulsomet nem hanyagolom el, egyeb teren viszont kenyelmesedtem mar el. Nem voltam mar annyira lelkes, kevesbe figyeltem oda arra, amit mond a masik, stb.
2020. okt. 30. 14:58
Olyan volt, hogy híztam, de betegség miatt.
Mindketten észrevettük, kb. ugyanakkor. Őt nem zavarta.
2020. okt. 30. 15:01
Úgy érzem, nem. Öltözködésre, súlyra figyelek. 20 év alatt kb. 8kg-t híztam, de mivel roppant sovány voltam, ez most pár kiló pluszt jelent. Mások szerint kell is ennyi. Férjem meghízott, itthoni öltözetére hajlamos lenne nem figyelni. Viszont mindkettőre odafigyel mióta többedjére is kértem. Borotválkozást is hajlamos volt elhanyagolni, de mióta megértette, hogy a jól működő kapcsolathoz ezek is kellenek, azóta arra is odafigyel.
2020. okt. 30. 15:14
Igen. Felszedtem jópár kilót. Az egy dolog hogy nem néztem ki jól de a közérzetemre is rossz hatással volt, h alig sportoltam és szemét kaját ettem.
A feleségem néha szóvá tette, de egyébként nem szólt semmit. Végül vettem a bátorságot és odaálltam elé, figyelj, mindketten tudjuk rólam h nem én vagyok a legkitartóbb ember, és könnyen ellustulok.. és egy kicsit támogasson ebben. Választhat edzéstervet meg étrendet, cserébe lehet néha kicsit szigorúbb is velem, amikor nem tartom be. Megígértem, h nem fogok veszekedni vele emiatt, és ráhagyom a döntést kaja terén.
És így elkezdtük közösen az egészséges étrendet meg heti 3-4 sportolást. Az esetek 90%-ában ő pirít rám, h lusta vagyok vagy bűnözök, de néha én cs .szegetem őt.
2020. okt. 30. 16:00
Igen, volt egy ilyen időszak, a 2. Gyerekünk születése után elhanyagoltam kicsit magam. A férjem jelezte hogy le kellene fogynom és visszamenni dolgozni. Konkrétan már szexelni se szexeltünk Először bántott de aztán rájöttem hogy igaza volt. Lefogytam és a munkam is nagyon élvezem végre újra élek.
2020. okt. 30. 20:37
Mindketten híztunk mióta együtt vagyunk, mindkettőnknek feltűnt saját magunkon. Egymást nem b**sztattuk soha. A fogyásnak úgyis csak akkor van igazán értelme, és akkor lesz tartós, ha saját belső késztetés, igazi motivàció vezérel, és nem más nyomására kênyszeríti magára az ember. Én életmódot váltottam, majd 1 év múlva a férjem megkért hogy segítsek neki is ( mivel én főzök mindkettőnkre). Nála apróbb változtatásokkal is szépen megindult, eddig 15 kilót fogyott, én az anyagcsere betegségem miatt szigorúbb, speciális diétán élek, ezt kell életem végéig tartanom, 20 hónapja kezdtem. Eleve kövér voltam már akkor is amikor összejöttünk, szóval nagyon sok lett a felesleg. -67 kilónál járok és még nincs vége, de már sokkal közelebb vagyok a célomhoz:)
2020. okt. 30. 21:02
Utolsó, gratulálok, ez nagyon jó
2020. okt. 31. 06:29
Nem. Alapból igénytelen vagyok.
2020. nov. 1. 17:07
Kapcsolódó kérdések: