Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kényelmesednek bele a kapcsolatba a férfiak?
1 év eltelt és soha semmi virág, se egy csoki, se egy jó szó, se egy kedves gesztus, se egy bók ..
Én VELE ELLENTÉTBEN mindig próbálom meglepni valamivel .. izgalmas fehérnemű, szexuális játékszer mire vágyott, vacsorát főzök, rendelek stb..
Mit lehet tenni nekem, mint nőnek, hogy ez változon?
Mondtam neki ezt, de egyik fülén be... másikon ki ..
Jaja. Nem minden férfi.
Te, számára ennyire voltál érdekes
Nőként mondom, nem csak a férfiak.
Mi a véleményed azokról a zsíros hajú, szemöldöke és szája körül kiszőrösödött, otthoni ruciban +20 kiló felesleggel flangáló förmedvényekről, akik a kölök mellett azt hiszik, hogy felzabálhatnak egy házat és a szex tabu, mert a kis szarcsimból felébred? Annyi ilyen "anya" flangál mindnenhol és a gyerekükre fogják, hogy szarnak a kapcsolatra meg a külsejükre. Nagyon remélem, hogy soha nem leszek ilyen ember... Elhiszem, ha mellettük csak a kötelesség tartja az embert.
Más: nálunk a mai napig működnek a kis ajándékok, általában felváltva. Mindig kimutatom az örömömet és mindig kitalálok valamit, hogy viszonozzam. Ez neki is megerősítést ad és motiválja is a későbbiekben. Azért nem csinál semmit, mert így is megkap tőled mindent és még annál is többet. Azért nem viselkedik férfiként, mert nem követeled meg tőle azáltal, hogy nőnek tartod magad, nem rongynak, szolgának, aki akkor is tolja neki a 110%-ot, ha ingyen dolgozik. Szólni nem elég, a szavaknak nincs ereje.
Mi az , hogy beképzelt ??
Miben nyilvánul meg ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!