Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha valaki így megy bele egy új kapcsolatba?
Ha neki ez jó... Én nem vagyok kapcsolatfüggő, nem tudom átérezni ezt, rá sem tudtam nézni hónapokig másokra szakítás után...
Ő meg az, azért is viselte el, hogy megcsalták (gondolom csak azért szakadt ki a kapcsolatból is, mert a pasi lelépett), meg azért is kap egyik után a másikba.
Nem azért hónappal rendben hanem a feldolgozás a Niki egy évig tartana akkor nincs rendben az
5 honap.
Valaki eltudná árulni, mit jelent a feldolgozás?
5 hónap szerintem simán sok is. Volt pár kapcsolatom, fél évtől 3-5 évesek. Vége lett bármelyiknek, egy hét és kész. Soha nem agyaltam rajta többet.
Maga az, hogy 5 hónapra rá összejön valakivel, szerintem nem gáz. Nem halt meg az exe, nem kell letölteni a gyászévet, és különben is, 5 hónap nem olyan rövid idő azért, főleg ha ilyen ocsmányul hagyták el, hamar el tud múlni az a "szerelem", amit érzett iránta.
Amit a facebookon leművelt: az érzelmi része természetes, ha így elbánnak valakivel, ezt érzi, nehéz túlmozdulni azon, hogy vki, akiben megbízott, ilyen csúnyán bánt vele. Az más kérdés, hogy ezt ízléses ember magában tartja, nem a facebook üzenőfalán vekeng ezen.
ma 07:31
Ahogy írod, az én szüleimmel jó volt a kapcsolatom, de már mindketten meghaltak. Egy könnyet nem hullajtottam.
Volt barátnőm, akivel jó két évig tervezgettük a közös jövőt. Majd elém állt, hogy részéről vége. 4-5 napig volt rossz érzésem és annyi, tovább léptem, mert az élet nem áll meg. A jövőt kell építeni mindig és nem a múlton rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!