Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerulhetnek vele kapcsolatba? Rairjak?
Hogy...mi? Hetente egyszer feldob neki egy képet, vagy posztot a facebook rólad, belikeolja, és te egyből elméleteket szősz? Vagy én tulajdonítok az ilyesmiknek túl kevés jelentőséget, vagy te túl sokat.
De mindezt félretéve: biztos, hogy van barátnője, nem csak egy lány baráttal, vagy rokonnal közös kép? Ha igen, akkor így jártál. Több visszajelzést várt volna, vagy valami kezdeményezést, vagy egyszerűen más rámenősebb volt, ami tetszett neki, vagy jobban megfogta, és érte már cselekedett...stb. Az is lehet, hogy egyáltalán soha nem is tetszettél neki. Én is sok mindenkinek like-olgatom a képeit, vagy bejegyzéseit, mikor épp mit dob elém az algoritmus. Van párom, szeretem, nem érdekel senki. Ha valaki elém állna egy ilyen történettel, biztos kinevetném, még ha nem is egyből az arcába.
Szerintem nőj fel egy picit, tedd túl magad ezen a dolgon, és legközelebb legyél kicsit határozottabb, ha akarsz valakitől valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!