Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne ez az alaptalan kijelentés barátnőtöktől?
Ő fellengzős kikérős hangnemben közölte hogy ő nem fog kiszolgálni nem fog utánam elpakolni stb. Én erre sosem adtam neki alapot még összeköltözés előtt sem és azóta sem. Összeköltözés előtt ezt jelentette ki.
Ez nekem rosszul esett mert olyan mintha nem akarna rólam "gondoskodni" mert az degradáló lenne számára meg nehogy már ő azt megtegye.
Sosem tettem szóvá ha nem főzött mindig megoldottam magamnak a kaját Elpakoltam magam után szó nélkül Kiveszem a részem a házimunkából kérnie sem kell; mivel én is lakásban élek, Sőt Nekem sokkal fontosabb mint neki.
De ugyanakkor sérelmezi hogy egymás mellett éléssé alakult a kapcsolatunk..
Inkàbb az utolsó mondatodban van a kutya elàsva. Mesélj még, Béci, csak kicsit. Mi a gond köztetek? Merthogy a kérdésed maga egy szar felvezetés a semmibe.
Mit tapasztalsz vele, magaddal kapcsolatban?
Melyik alaptalan?
Az, hogy elvárod a rendrakást, vagy az, hogy már csak éltek egymás mellett?
Utóbbi lesz a gond ugyanis.
Mennyire működik a kapcsolat? Elég és jó minőségű a szex mindkettőtöknek? Bókoltok egymásnak? Vannak kisebb kedvességek, spontán meglepik? Összebújós beszélgetések? Összebújás és csókolózás úgy egyáltalán?
1 pasija volt előttem de annak nem emiatt lett vége.
Nem szárad le a p.tsöm de nem terhetek róla ha nem érted amit írtam.
Sajnos a férfiak többsége még mindig elvárja, hogy a nő kiszolgálja, ezért jelentette ki a barátnőd, hogy tőle erre ne számíts. Minél előbb ki van ez mondva annál jobb, ha te elvárnád, akkor már össze se költözzetek. Helyesen tette.
Ennek mi köze van ahhoz, hogy elhidegültetek egymástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!