Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan mertetek lanyok a parotoknal kakilni?
Friss kapcsolat, harom honapja vagyunk egyutt es most lesz az elso alkalom hogy a hetveget nala toltom. Viszont kicsit aggaszt ez a vecezes tema, szoktam minden nap most viszont harom napot ki kene birnom, nem tudom hogy fog menni. Nala nem szeretnek.
Megoldasok?
18
Kicsit off, de ezt a kérdést melegen ajánlom a "bilire szoktatóknak" a gyerekvállalás kategóriában.
Mert tuti, hogy ezek a fóbiák, félelmek, szégyenérzet a pici gyerekkorra vezethető vissza, amikor a szobatisztaságot "tanították" igen helytelenül. Ugyanis a szobatisztaságra meg kell érni.
Például ha valaki sokat trónol, és nem is igazán az ingerre megy ki a wc-re, hanem megissza a kávét mondjuk, és beül, azt tuti addig ültették bilin kisgyermekkorában, amíg nem produkált valamit.
Legyen ez tanulság a jövőre nézve, SOHA NEM SZOKTATJUK A GYEREKET BILIRE. Nem nevelni kell a szobatisztaságot, hanem kivárni, amikor megérett az idegrendszere a csemetének.
Bocs az offért.
de a kávé indítja be az ingert sokaknál!! :D
senki se azért megy mert mondjuk 7:52 lett és akkor oda kell ülni a budira:D ezt senki se mondta, félreértetted.
Nem kell ezt feltálalni meg előre bejelenteni. Ő is tudja, hogy a nők is kakilnak, nem pedig párologtatnak. Nem lesz belőle semmi gond, ha elmész nagydologra, amikor kell.
Csak levegőztess ki, ha van, légfrissítő, használd és használd a wc-kefét, akkor nem lesz baj.
A kakilást, pisilést a kezdetek kezdetén sem kell visszatartani. Ne kell gyűrni a visszatartó erőket, hiszen olyan tevékenység, ami mindenki végez.
Megértem, hogy a kapcsolat elején ez kis feszengést okoz, de ha már egyszer együtt vagytok (és azért, hogy együtt aludjatok), akkor már ezen ne morfondírozzatok. Idővel előfordul majd és természetes lesz a pukizás is.
Ez hülyeség. Biológia.
Ha menni kell, akkor menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!