Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan mertetek lanyok a parotoknal kakilni?
Friss kapcsolat, harom honapja vagyunk egyutt es most lesz az elso alkalom hogy a hetveget nala toltom. Viszont kicsit aggaszt ez a vecezes tema, szoktam minden nap most viszont harom napot ki kene birnom, nem tudom hogy fog menni. Nala nem szeretnek.
Megoldasok?
18
Dupla off de talán hasznos. Én az egyik nagy városban lakom,húgom pesten,először egy szobát bérelt (ő az egyikben,másikban is egy lány,házi néni a nagyszobában lakott),a Nyugati melett. Hívott menjek Pestre, de rohadt sokára nyit a West-End..:))-házi néni kicdit frusztrált.
Most a pasijával lakik,wc az ablak nélküli fűrdőben.....szerintetek? "Vidékiként"az összes pesti kakilási lehetőséget ismerem.
Komoyan írnék valamit: ne tartogasd,rohadt szar dolog az aranyér.
14es huha ezert irigyellek. :)
Es ezt hogyan lehetne neki feltalalni? Mert attol felek megiszom a reggeli kavet es utana kell majd wcre mennem (ahogy minden delelott ez a menetrend nalam, barhol is legyek, otthon vagy munkaban).
Először én is tartottam tőle kicsit, emiatt mikor ott voltam 3 napot, nem éreztem ingert, pedig ettem.
Később nem volt vele probléma.
Annyi, hogy ő bejelenti, ha megy és (jó, hogy gyerekes, de legalább jól fogjuk fel) mondjuk, hogy hiányozni fog a másik.
Van, hogy ott állok az ajtó előtt és beszélgetünk stb.
Most már együtt élünk, ha akarom, ha nem, muszáj.
Tudja, hogy működik az emberi test.
Egyébként pro tippek neked:
-ha nagyon zavarban vagy, folyasd a csapot (rossz, pocsékolás)
-ha van légkondi, kapcsold be (ahol laktam anyámmal, ott lámpával együtt kapcsolt be, idk másnál hogy van)
-!Még kakilás előtt dobj a wc-be vagy 2-3 kocka wc papírt és teljesen hangmentes lesz!
-előtte is fújj be, jobban elfedi a szagot (én lidl-ös légfrissítőt veszek, ami kb olyan mint az ablaktisztító, szóval nincs hangja->nem tudja mikor kakilsz (mondjuk én az illata miatt veszem, én megbékéltem már a kakis dologgal, ahogy mondtam).
Nem fog undorodni tőled, ha kakilsz náluk. Rosszat tennél magadnak, ha visszatartanád.
20L
Ha nem tojsz, akkor görcsölni fog a hasad és fingani fogsz. Az jobb? Vagy nem akarsz enni egész hétvégén, hogy ne legyenek olyen problémáid?
Ha meg kínozni fognak a szelek meg a görcsök, akkor nevetni sem mersz majd, nehogy elfingd magad...
Menj be nyugodtan a vécére, nem kell bejelenteni az operatív törzsnél, hogy szarni indulsz. Bemész, ráülsz, kinyomod, kitörlőd, lehúzód.
Ha nagyon parázól akkor mond, hogy megizzadtál, vagy ráz a hideg és gyorsan zuhanyoznál egyet. Elindítod a zuhanyt, elkezded a procedúrát majd gyorsan nyomsz egy alibi zuhanyt. De ez hülyeség.
Szarni természetes dolog, a párod is szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!