Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi ido utan mertetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido utan mertetek lanyok a parotoknal kakilni?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, harom honapja vagyunk egyutt es most lesz az elso alkalom hogy a hetveget nala toltom. Viszont kicsit aggaszt ez a vecezes tema, szoktam minden nap most viszont harom napot ki kene birnom, nem tudom hogy fog menni. Nala nem szeretnek.

Megoldasok?

18

2020. okt. 15. 17:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
98%

Dupla off de talán hasznos. Én az egyik nagy városban lakom,húgom pesten,először egy szobát bérelt (ő az egyikben,másikban is egy lány,házi néni a nagyszobában lakott),a Nyugati melett. Hívott menjek Pestre, de rohadt sokára nyit a West-End..:))-házi néni kicdit frusztrált.

Most a pasijával lakik,wc az ablak nélküli fűrdőben.....szerintetek? "Vidékiként"az összes pesti kakilási lehetőséget ismerem.

Komoyan írnék valamit: ne tartogasd,rohadt szar dolog az aranyér.

2020. okt. 15. 20:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is voltak ilyen gondolataim,de a barátom megelőzött.Mondta,hogy reggel hangosítsam fel a zenét,ha a fürdő felé veszi az irányt,vagy menjek ki a teraszra kávézni.Tehát az összeköltözésünk elején,ha egyikünk felhangosította a tv-t vagy a zenét,másikunk már ment is ki a teraszra kávézni :D (Amúgy kicsi lakásban lakunk) azóta ilyet már nem csinàlunk....
2020. okt. 15. 21:13
 13/27 anonim ***** válasza:
83%
Ú, de meg tudlak érteni. Szerintem is említsd meg Neki, hogy szégyenlős vagy ilyen téren.Régen én is az voltam. Aztán most a fürdő en van a wc. Mikor a férjem fürdik, simán bemegyek elintézni a nagy dolgomat, közben megbeszéljük az ügyes bajos dolgainkat... Idővel egyre jobban el tudod majd emgedni magad!
2020. okt. 15. 21:50
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
en barhol barmikor szarok...
2020. okt. 15. 21:51
 15/27 A kérdező kommentje:

14es huha ezert irigyellek. :)

Es ezt hogyan lehetne neki feltalalni? Mert attol felek megiszom a reggeli kavet es utana kell majd wcre mennem (ahogy minden delelott ez a menetrend nalam, barhol is legyek, otthon vagy munkaban).

2020. okt. 15. 21:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Először én is tartottam tőle kicsit, emiatt mikor ott voltam 3 napot, nem éreztem ingert, pedig ettem.

Később nem volt vele probléma.

Annyi, hogy ő bejelenti, ha megy és (jó, hogy gyerekes, de legalább jól fogjuk fel) mondjuk, hogy hiányozni fog a másik.

Van, hogy ott állok az ajtó előtt és beszélgetünk stb.

Most már együtt élünk, ha akarom, ha nem, muszáj.

Tudja, hogy működik az emberi test.

Egyébként pro tippek neked:

-ha nagyon zavarban vagy, folyasd a csapot (rossz, pocsékolás)

-ha van légkondi, kapcsold be (ahol laktam anyámmal, ott lámpával együtt kapcsolt be, idk másnál hogy van)

-!Még kakilás előtt dobj a wc-be vagy 2-3 kocka wc papírt és teljesen hangmentes lesz!

-előtte is fújj be, jobban elfedi a szagot (én lidl-ös légfrissítőt veszek, ami kb olyan mint az ablaktisztító, szóval nincs hangja->nem tudja mikor kakilsz (mondjuk én az illata miatt veszem, én megbékéltem már a kakis dologgal, ahogy mondtam).

Nem fog undorodni tőled, ha kakilsz náluk. Rosszat tennél magadnak, ha visszatartanád.

20L

2020. okt. 16. 00:10
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem tojsz, akkor görcsölni fog a hasad és fingani fogsz. Az jobb? Vagy nem akarsz enni egész hétvégén, hogy ne legyenek olyen problémáid?

Ha meg kínozni fognak a szelek meg a görcsök, akkor nevetni sem mersz majd, nehogy elfingd magad...

Menj be nyugodtan a vécére, nem kell bejelenteni az operatív törzsnél, hogy szarni indulsz. Bemész, ráülsz, kinyomod, kitörlőd, lehúzód.

Ha nagyon parázól akkor mond, hogy megizzadtál, vagy ráz a hideg és gyorsan zuhanyoznál egyet. Elindítod a zuhanyt, elkezded a procedúrát majd gyorsan nyomsz egy alibi zuhanyt. De ez hülyeség.

Szarni természetes dolog, a párod is szokott.

2020. okt. 16. 16:51
 18/27 A kérdező kommentje:
Fingani nem fogok elotte az biztos, azt tudom kontrollalni.
2020. okt. 16. 17:51
 19/27 A kérdező kommentje:
17es es miert kell ezt ilyen agresszivan kozolni?
2020. okt. 16. 19:29
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#18 azt sem mindig
2020. nov. 10. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!