Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnál érte ha barátnőd olyat venne amit nem vagy alig használ?
4. Jaja. Rakjuk tele a lakást mindenféle szar lim-lommal. Sőt, legyen külön raktár szoba, lom szoba, mert miért ne. Legyen tele az összes sufni, beépített szekrény, minden minden gyakorlatilag soha nem használt felesleges holmikkal. Sőt ha van garázs, az is legyen tele a sok felesleges szarral, amiket megvesz az ember és szinte soha nem használ vagy egyszerűen már nem használni és béna kidobni. Sőt béreljünk még tárolókat is nekik valahol.
Csillagos ötös minta fogyasztó *5
Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy olyasmi iránt lelkesedett és olyasmire adott ki pénzt, amit utána eldobott/nem használt.
Lehet, hogy a barátnőd most akar elkezdeni sütkérezni. Nyilván ha már ismered és ez a sokadik ilyen húzása/felesleges vásárlása, akkor érdemes szólni neki, de szerintem csak úgy nem kell letörni a lelkesedését.
Nem. Lehet van vele terve, majd használni fogja.
Ha nem akkor is az ő dolga.
Én is veszek drága dolgokat amiket alig használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!