Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szólnál érte ha barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólnál érte ha barátnőd olyat venne amit nem vagy alig használ?

Figyelt kérdés
20ezerért vett vlmi kelesztő gépet. Ezt szóvá tettem h minek mikor ideje sincs főzőcskézni meg sütni és hülyeségnek tartom megvenni ha nem v alig fogja használni. Főznie se kell mert kapunk kaját hogy ne kelljen még keso este vlmit főznie ha hazaér.
2020. okt. 11. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Megkérdezném nyilván, hogy mi a célja vele hosszú távon, ha sose szokott sütni főzni. De lehet hogy most akarja elkezdeni :)
2020. okt. 11. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem szólnék bele, hogy mire költi a keresetét.
2020. okt. 11. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Férjem is hajlamos olyan dolgokat megvenni, amiért hirtelen lelkesedik, de aztán hamar félre van téve. Egy ideig hagytam, hagy vegye meg, de azért a sokadiknál már emlékeztettem erősen az előzőekre.
2020. okt. 11. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt vesz a pènzèn amit akar. Az ilyen nem is mindennap használatos eszköz. Csomó minden van, amit ritkán használ az ember, de akkor jó ha van.
2020. okt. 11. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
2. Jaj hagyjuk már. És ha egy család lesztek, de ő ugyanúgy elszórja az "ő" fizetését hülyeségekre, és nem bírtok félretenni lakásvásárlásra, lakásfelújításra, a gyerek oktatására, nyugdíjra, autóvásárlásra, tehát az igazán fontos dolgokra, gondolom akkor sem szólnál bele az ő dolgaiba, magánügyeibe mert te annyira rendes vagy. Egy igazi szent ember vagy.
2020. okt. 11. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
9%

4. Jaja. Rakjuk tele a lakást mindenféle szar lim-lommal. Sőt, legyen külön raktár szoba, lom szoba, mert miért ne. Legyen tele az összes sufni, beépített szekrény, minden minden gyakorlatilag soha nem használt felesleges holmikkal. Sőt ha van garázs, az is legyen tele a sok felesleges szarral, amiket megvesz az ember és szinte soha nem használ vagy egyszerűen már nem használni és béna kidobni. Sőt béreljünk még tárolókat is nekik valahol.

Csillagos ötös minta fogyasztó *5

2020. okt. 11. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
#6, ezt egy kicsit túltoltad azèrt.
2020. okt. 11. 23:40
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy olyasmi iránt lelkesedett és olyasmire adott ki pénzt, amit utána eldobott/nem használt.

Lehet, hogy a barátnőd most akar elkezdeni sütkérezni. Nyilván ha már ismered és ez a sokadik ilyen húzása/felesleges vásárlása, akkor érdemes szólni neki, de szerintem csak úgy nem kell letörni a lelkesedését.

2020. okt. 12. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
57%

Nem. Lehet van vele terve, majd használni fogja.

Ha nem akkor is az ő dolga.

Én is veszek drága dolgokat amiket alig használok.

2020. okt. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!