Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál ahhoz, ha a barátnőd azt akarná, hogy válts állást havi 10 000 Ft pluszért?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 10:15
1/21 anonim válasza:
Nem támogatnám az ötletét. Hatalmas perspektívát nem látok csak egy tízesért váltani. Más kérdés ha egyéb előny is társulna hozzá, akkor átgondolnám mint ez is egy lehetőség.
2/21 anonim válasza:
Nem hagynám beleszólni, most egyébként is örüljön az ember, ha van munkahelye. Ha jól érzed magad, akkor 10e Ft-ért nem éri meg váltani.
3/21 A kérdező kommentje:
Igen egyetértek, ez biztos, az uj bizonytalan lenne. Már csak azért is ostobaság, mert plusz tizet össze lehet szedni a biztos feladása nélkul is. Nem is tudom mi aggaszt jobban a beleszolási kisérlet, vagy az opportunizmus...
2020. ápr. 7. 10:36
4/21 anonim válasza:
Havi 10e-èrt ne pluszban ha csak ez az előnye.
Vizsgáld meg milyen perspektíva,karrier lehetőség,képzési lehetőséget ad a cég.
Ezeket érdemes megnézni.
5/21 anonim válasza:
Ha nem maradt le egy nulla, tizezer sajnos nem jelent sokat, viszont kockazat, a biztos feladasa, ha nem gyulolt munkahely, lelki bizonytalansag. Plane a masik mondana meg?
6/21 anonim válasza:
Nagyon néznék, hogy valakinek csak ennyi esze van. Nem érné meg szerintem.
7/21 anonim válasza:
És vajon biztos, hogy csak a plusz 10000 miatt mondja? Egyéb feltételek nem lennének jobbak? Közelebb van, kevesebbet kell utazni, jobb a cafeteria stb.?
8/21 A kérdező kommentje:
Inkább az, hogy neki semmit se kéne tennie azért a plusz 10-ért.
2020. ápr. 7. 12:31
9/21 anonim válasza:
Amúgy is ő költi el, vagy ő osztja be a fizetésedet? Amit te megkeresel plusz 10 ezer, az a tiéd lenne, nem az övé. (Nem mintha én támogatnám az ötletet, csak ezt most úgy írtad, mintha neki keresnéd a pénzt, nem magadnak.)
10/21 anonim válasza:
Kiröhögném. Ez az a szint, aki nem egy társ, hanem egy vicc. Nekem a barátnőm sosem mondana ilyet, sőt... Volt róla szó régebben, hogy elmegyek lazább munkába, kevesebbet keresni és nem leszek annyira fáradt. Ő azt mondta, hogy örülne neki, de én döntöm el, ő nem szól bele.
Egyetemi levelezős éveim alatt nyomta anyám azt a szintet, amit a kérdésben írsz. Tanultam egy csomót, melóztam egy elég durva helyen és folyamatosan mondogatta, hogy menjen be még szombaton is túlórázni pluszpénzért. Mindezt úgy, hogy közben volt rendszeresen fél-1 millióm félretéve és nem volt a családban anyagi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!