Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál ahhoz, ha a barátnőd azt akarná, hogy válts állást havi 10 000 Ft pluszért?
9-10: volt barátnőről van szó, de akkor gondolom nem csodálkoztok rajta, hogy már az.
És igen, megpróbálta beosztani is a pénzem, meg megszabni mire menjen el, nem csak "növelni" és ez egy rövid ideig ment is, amig fel nem szállt a rózsaszín köd. Aztán meg jött a kiábrándulás.
Jól tetted kérdező.
Nekem is volt egy exem,aki nem ilyen szinten,de beszólt,hogy minek költök ennyit erre meg arra,szerinte ez sok.
Lestem,is hozzájárult,hogy nem sokára márt csak (ex)barátnő lett.
Nekem első barátnő volt. Elsőre nem is ajánlatos ilyen nő, ahogy pl. első kutyának is valami normálisabb fajtát javasolnak.
Ez kitalált olyanokat is, hogy jol kiköltekezte magát, a (a pénzemből) majd mikor én akartam venni, közölte, most már fogjuk vissza a pénzt. Én meg szintén csak lestem. Sőt valami olyasmi elmélettel is előállt, hogy a pénz közös ami azt jelenti, én megkeresem, ő meg elkölti. De nem csak pénzel volt igy megyunk az utcán, megállok egy kirakat elött, mondja, ne, sietunk. Megyunk tovább, jön egy ruhás kirakat, ott pedig megáll. Egyes férfiak az ilyen nőt szokták megcsalni:)))
Elkezdeném sorolni, hogy én mi mindent szeretnék ha megcsinálna.
Szerintem gyorsan befogná a száját és nem szólna bele a dolgaimba.
Világéletemben az volt az elsődleges szempont, hogy szeressem a munkámat. Azt pedig nem lehet forintosítani.
+60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!