Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Velem van a baj, hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy már nem tudom elviselni?

Figyelt kérdés
Egy honapja költöztünk össze a barátommal, de esküszöm, hogy olyan, mint a pokol... Nincs egy szabad percem, folyamatosan kritizál, megjegyzést tesz, kis dolgokat felfúj, nyafog mindenért. Már lassan felrobbanok, látni sem bírom. Azelőtt jól megvoltunk, terveztük a közös jövőt, családot stb. De ezt a mostani oldalát nem tudom hova tenni. Amikor felhozom, hogy szerintem el kelllene gondolkoznunk a szakításon, akkor kiakad, ellenkezik, elkezd szörnyen megérto lenni, de pár nap múlva megint kezdődik minden elölről. A családjaink, a barataink mind az ő pártját fogják és én vagyok a rossz, de ők nem látják, hogy mi történik a négy fal között. Most tényleg velem van a baj? Nekem magasak az elvarasaim? Lassan 1 éve vagyunk együtt, én a 20as éveim vége felé járok, ő meg a 30-as évei végén.
2020. okt. 5. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled baj, szerintem együtt lakva ismerszik meg az meber igazán. Ha egy hónap után úgy írod le hogy pokol vele lenni, szakíts vele. Ne maradj, csak mert a családtagok szerint jó, nem ők élnek vele.
2020. okt. 5. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért hülyeség szűzen, meg összeköltözés nélkül férjhez menni. Sajnos van ilyen, ha nem tudtok leülni átbeszélni, és érdemben változtatni, akkor nem illetek össze.
2020. okt. 5. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy az nem megy. Ha neked nem jo a kapcsolatban akkor szakits, ne másoknak akarj megfelelni. Nem illetek ossze kesz, majd lesz mas jobb.
2020. okt. 5. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most ismerted meg, hogy milyen ember valójában és hogy milyen életre számíthatsz mellette. Ennek fényében mérlegelj és dönts, az teljesen mindegy, hogy szakítástéma közben mennyire kedves.
2020. okt. 5. 16:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Már én is hajlok erre, hogy legyen vége, csak annyi időm és energiám van benne. Még soha nem volt ilyen hosszú kapcsolatom és azt hittem, hogy végre megtaláltam a páromat.
2020. okt. 5. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg fogod találni a párod de ha már egy hónap után nem bírod akkor hogy gondoltad hogy életed végéig bírni fogod?

Addig lépj ki amíg könnyebb.

2020. okt. 5. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok bíró,hogy helyetted döntsek.Azért halkan megjegyezném,hogy a másik fél meg lehet azt gondolja,hogy pont te vagy,aki bel..arsz mindenbe,és úgy kell toszogatni mindenért.

Nem vagytok egy hullámhosszon,csak ennyi.

Te keresel egy komótosabb jellemű személyt,ő meg egy pörgősebb,kritikusabb egyént.

2020. okt. 7. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, az a durva, hogy ő csinál mindent gyök kettővel és én vagyok, aki már haladna, de ő mindent megakaszt a kritizalassal.
2020. okt. 7. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!