Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szabadidőtöket mivel töltötite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabadidőtöket mivel töltötitek szívesen? Barátnőtök/ barátotok mit szokott csinál?

Figyelt kérdés

Mennyire járkál el, mi ami túlzás lehet.

Bulizni szokott e nélkületek?

Nem kéne piszkálom a barátom mert eljár inni és nem áll meg pár sörnél?!

2020. okt. 2. 04:04
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Én lefekszem és filmezek ha tehetem. 13 órát dolgozom minden nap, jól esik a pihi.

A barátod alkoholista, ha még nem, akkor az lesz. Egyáltalán nem normális (akkor se ha sokan csinálják). Nyugodtan említsd meg neki, hogy változtasson.

30/F

2020. okt. 2. 05:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt bulizós korszakom, úgy kb 16-20 éves korom közt..

Heti/2heti rendszerességgel jártunk hétvégén, a párom nem jött, mert ő sosem volt bulizós.

Ahogy elkezdtem dolgozni is munka mellett + kicsit benőtt a fejem lágya, elkezdtem jobban értékelni a pihenést + az aktív pihenéssel töltött hétvégéket.

Viszonylag hamar rájöttem, hogy többet ér egy programokkal teli szabadnap/hétvége, mint egy másnaposan átvergődött, elcseszett nap..

A te párod mennyit jár el és mennyi idősek vagytok?

Szerintem alkalmanként belefér, ha nem megy a veled töltött idő rovására.

Viszont, ha nála itt merül ki a szórakozás fogalma, akkor én személy szerint össze sem jönnék vele.. :D

2020. okt. 2. 07:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy elkezdtem dolgozni is suli mellett*
2020. okt. 2. 07:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi van amit közösen csinálunk, van amit külön külön.

Még a covid előtti boldog békeidőkben 2-3 havonta egyszer elmentem a barátnőmmel táncolni, ilyenkor este 9-től reggel 5-6-ig táncoltunk, vagy csak jártuk a várost és dumáltunk.

A párom is kb ilyen sűrűn szokott elmenni a barátaival sör mellett dumálni. Néha már én noszogatom, hogy ménjen eresszen le egy kicsit, rá férnek a barátai és pár sör.

De egyikünk sem nagy elmászkálós. Otthon is tudunk külön "programokat" csinálni. Most pl ő döglik a kanapén, olvad, sudokuzik, vagy játszik a gépén, én meg tanulok :D

4 hónappal ezelőtt fordítva volt. Én döglöttem, ő tanult.

A te esetedben nem tudom, hogy milyen az, ha a barátod nem áll meg pár sörnél. Mi van utána? Ganaj részegen dajdajozik, vagy agresszív, vagy csak simán elviselhetetlen?

Agyon koptatott mondat, de beszéld meg vele, hogy neked picit sok, vagy aggódsz érte...

2020. okt. 2. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Oszinten szolvan en pasi vagyok es tudok eleg nagyvilagi eletet elni. Bar soha nem megyek a baratnom nelkul, mert jokat bulizunk egyutt, es megiszunk egy-ket sort vagy par felest egyutt vagy a haverokkal, de ez nem kimondottan ment a kapcsolatunkra. Persze vannak mas programok is emellett, en kimondottan a pialos reszre akartam valaszolni. Bar en nem vagyok se agressziv se hulye csak jokedvu. Szoval kulon nem nagyon bulizunk de sokszor nem is allunk meg par sornel. Emellett mindkettonknek van rendes jo munkaja, olvasunk, tarsasozunk, vagy elviszem etterembe, motorozni barmi. Szoval szerintem nem egy orsogtol valo dolog ha fiatalon valaki gyakran tivornyazik, bar ami lenyeges az en esetemben, hogy mi egyutt csinaljuk ezt.
2020. okt. 2. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!