Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja költöztem össze a barátommal egy új lakásba és nem tudok elaludni ha elalszom nagyon rosszul alszom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem jól alszom, reggel fáradtabb vagyok mint este. Van olyan nap mikor semmit sem tudok aludni. Dolgozok 8tol 2-3ig utána itthon takarítás, főzés.
Otthon nem volt baj az alvással letettem a fejem és már aludtam, sokat volt nálam a barátom is.
24 éves vagyok
2020. szept. 19. 20:47
1/7 anonim válasza:
De mi az, ami zavar? Az új hely, esetleg zajok?
Próbálj meg vmi relaxációs zenére elaludni, vagy vmi alvássegítő gyógyteát inni. Vagy kicsit változtatni a bútorokon, nem vagyok otthon feng shui-ban, lehet hülyeség is, de egy próbát megérhet.
2/7 A kérdező kommentje:
Csend van, sötét van nem tudom mi zavar. Bútorok nekem így tetszenek ahogy most van nem akarom valtoztatni.
2020. szept. 19. 21:01
3/7 anonim válasza:
Ahogy az #1-es is írja annak az okait kellene felkutatni, hogy miért nem tudsz aludni. Ennek számos oka lehet: nem elég mély az alvásod (kizökkensz a REM-fázisból), de nagyon sokszor a stressz, valamilyen tudat alatti szorongás.
4/7 anonim válasza:
Az eddig megszokott életed és lakóhelyed változása miatti stressz is okozhat ilyet.
5/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt.Új hely,majd megszokod.Igyál gyógyteákat azok segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!