Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan vágtatok bele a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vágtatok bele a közös ház megvalósításába?

Figyelt kérdés

Milyen többletmunkát vállaltatok a célért?

Az addigi félretett pénzeteket is beletettétek amit megismerkedésetek előtt gyűjtöttetek?

2020. szept. 18. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Közös ház? Aztán váláskor eladni, pénzt felezni, majd mind a ketten a híd alá? Nyerő ötlet.
2020. szept. 18. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Beletettük mindketten az összes megtakarításunkat, én az örökségem is, amit apám után kaptam. Mindketten túlóráztunk a munkahelyünkön, amennyit lehetett, én bevállaltam minden hétvégi ügyeletet, a férjem meg pár extra projektet saját szakállra. Nem nagyon mentünk sehova, ami fizetős program volt. Egy év alatt így összegyűlt az önerő a hitelhez, amit úgy tűnik, jövő tavasszal már vissza is fizetünk (akkor lesz 3 éve, hogy megvettük a lakást).
2020. szept. 18. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére én mindig lakásban éltem, ezért nem vágytam házra, ő pedig pont házban nőtt fel, de utálta a ház körüli munkákat, ezért maradtunk a lakásnál. És még egy csomó pénzünk is maradt másra.
2020. szept. 18. 09:51
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

"Közös ház? Aztán váláskor eladni, pénzt felezni, majd mind a ketten a híd alá? Nyerő ötlet."

Miért, akkor lakjanak sátorban, te marha okos?

2020. szept. 18. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Ne sátorba, de ne közösen vegyék, abból csak a gond lesz.
2020. szept. 18. 10:29
 6/9 A kérdező kommentje:
1es 5ös utána azon lesz vita h házat tettem a seg.ed alá vagy én vettem a házat ahol elni tudtál
2020. szept. 18. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

6.-nak.

És? Ha van egy házad, a másik meg beugat, akkor kirakod.

De ha közös a ház, akkor megszívtad, ha elkezd piázni és verni, mert nincs hová menni, és ott a hitel a közös házon.

2020. szept. 18. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy vágsz bele egy közös ingatlanba hogy "váláskor osztozni kell" akkor bele se vágj a kapcsolatba... ha már a végét nézed valaminek akkor el se kezd.

Mindenki olyan túlmunkát vállal ami a lehetőségeihez igazodik. Közös, életre szóló projektnek tekintsétek, ennek megfelelően gondolkozzatok ha tényleg úgymond egymásnak teremtett a sors. Ha nem így gondolja valamelyik fél akkor jobb egy kicsit elhalasztani a dolgot amíg le nem tisztázódik pontosan mit is akartok egymástól.

2020. szept. 18. 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi vidéken vettünk házat, ami eleve jóval olcsóbb, és egy csomó mindent a férjem saját kezűleg újított fel benne, ami jobban megéri, mint új/felújított házat venni.

Inkább az volt nálunk a trükk hogy mindketten, már felnőtté válásunk óta keveset költöttünk/gyűjtögettünk így mire összekerültünk, mindkettőnknek volt egy alaptőkéje plusz mindketten olyan életmódhoz vagyunk hozzászokva, ami nem kerül sokba (meg persze az is számít hogy a férjem meg tud csinálni ilyen egyszerűbb építési munkákat).

2020. szept. 18. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!