Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szeretne rendes munkába menni, mit tegyek?
Sziasztok!
Előre is leszögezném nem szeretnék olyan válaszokat kapni hogy hagyd el, mond ki hogy vége mert semmi nem lesz stb.. köszönöm
Tehát adottak vagyunk mi, én és a párom.
Párom húszonéves.
Van egy vállalkozása viszont nem megy túl jól, de dolgozni sem szeretne másnak.
Itt van a vírus is mellé ami be tesz
Én mindenben támogatom, és büszke vagyok rá ahogy fel akarja húzni ezt a bizonyos vállalkozást
Viszont nem keres vele annyit amennyiből meg lehet élni, amiből el tudna indulni bármerre, de viszont sokszor beszélünk arról hogy össze költözünk.
Én nagyon türelmes vagyok felé,
De én nem szeretném azt hogy évek múlva is otthon éljünk mindketten hanem el szeretném vele kezdeni a közös életem és ő is.
Félek neki felhozni a dolgokat mert nem szeretném ha azt hinné hogy én veszekedni akarok vele erről, csak meg szeretném vele értetni ha nem tesz semmit nem tudjuk azt mondani hogy egy közös család leszünk egy jó darabig.
Mi tévő legyek?
Mivel minden mást kizártál, ezért keress te egy másodállást, és tartsd el a párodat, amíg felfut annyira a vállalkozása, hogy be tud szàllni.
Sok boldogságot!
Sajnos a munkahelyem miatt nem tudnék másodállást keresni..
Az a gond a vállalkozásával hogy iszonyat sok van belőle és sok vállalkozó elrontotta az úgymond szakmai tudatlanságával.. és akik jók ebben azokat hátráltatják.
Vannak munkái most is jött erre a hétre 2-3 de ez édes kevés lesz elköltözni
És mellette tervezgetjük a jövőt
Most fog még jönni neki egy másik vállalkozás remélem azzal minden rendbe jön
Beszéld meg vele. Ő mennyit keres egy hónapban átlagosan? Ezzel szemben te mennyit? Mennyit tudtok félretenni? Mennyit tudnátok, ha elmenne a szakmájában alkalmazottként dolgozni?
Tedd le elé fekete fehéren a számokat és mondd el neki, hogy így sosem fogtok előre haladni, ami téged bánt.
Egyébként nyilván azért csinálja a második vállalkozást, mert azt gondolja attól jobb lesz, szóval nyilván érzi ő ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!