Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egyenlőség van a nemek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyenlőség van a nemek között (legalábbis ez a cél) akkor a pénzkeresésből is pont ugyanolyan mértékben vegyék ki a részüket a nők is, nem igaz?

Figyelt kérdés

Mert amikor a 30 milliós ingatlant kell venni, akkor már nem tolonganak a feminista hölgyek kiálltozva.

F/29

2020. szept. 15. 23:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

Oké, felezem veled a házat, de akkor balázska te szülöd a gyerekeket, te pelenkázol, etetsz, kakiltatsz, reggelit ebédet uzsonnát, és vacsorát készítesz, főzöl, mosol, takarítasz.

Neem, ez nem így működik.

Pasi veszi a házat, nő meg rendben tartja. Nem a nőé a ház, félre ne érts. Egy egyszerű közjegyző által hitelesített irományban rögzíteni kell ha azt a saját pénzéből vette a pasi.

2020. szept. 16. 08:02
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát bármilyen meglepő, a penzkeresésből is pont ugyanúgy kiveszem a részem nőként. Sőt, nekem több megtakarításom van, mint a páromnak, szóval jó eséllyel több pénzt fogok beleadni a közös lakásba...
2020. szept. 16. 09:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Jah, mert az átlag pasinak van zsebben 30 milliója...

Amúgy Balázs te ne idegeskedj ezen, téged úgyse érint ez a dolog. Inkább igyál még valamit.

2020. szept. 16. 09:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem például igen. Mi nagyjából ugyanannyit is keresünk a párommal, és bár nem vagyunk teljesen közös kasszán, igyekszünk hogy nagyjából fele-fele arányban fizessünk a közös kiadásokba.

Nálam ezt hívják "normális kapcsolat"-nak.

N

2020. szept. 16. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Nekem meg speciel van saját lakásom. Na puff.

A közös lakást meg közösen fogjuk venni, közösen összerakott pénzből és hitelből, ha kell. Fele-fele.

Nem, nem az én lakásom kárára, az majd legfeljebb lesz a gyereké, megmarad.

27/N

2020. szept. 16. 12:41
 16/17 anonim ***** válasza:
23%

Igaz. És így is van.

De tolonganak ha megtehetik.

2020. szept. 16. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Na ugye balázska, a gyerekszülésért mindjárt nem tolongsz. Tudod, ki ezt tudja nyújtani, ki meg azt.

Nah, ezért várom el egy férfitól hogy rendezze a lakhatásunkat, és ne nekem kelljen még azt is a valaga alá rakni. Főleg ha piás.

2020. szept. 16. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!