Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenlőség van a nemek között (legalábbis ez a cél) akkor a pénzkeresésből is pont ugyanolyan mértékben vegyék ki a részüket a nők is, nem igaz?
Mert amikor a 30 milliós ingatlant kell venni, akkor már nem tolonganak a feminista hölgyek kiálltozva.
F/29
Oké, felezem veled a házat, de akkor balázska te szülöd a gyerekeket, te pelenkázol, etetsz, kakiltatsz, reggelit ebédet uzsonnát, és vacsorát készítesz, főzöl, mosol, takarítasz.
Neem, ez nem így működik.
Pasi veszi a házat, nő meg rendben tartja. Nem a nőé a ház, félre ne érts. Egy egyszerű közjegyző által hitelesített irományban rögzíteni kell ha azt a saját pénzéből vette a pasi.
Jah, mert az átlag pasinak van zsebben 30 milliója...
Amúgy Balázs te ne idegeskedj ezen, téged úgyse érint ez a dolog. Inkább igyál még valamit.
Szerintem például igen. Mi nagyjából ugyanannyit is keresünk a párommal, és bár nem vagyunk teljesen közös kasszán, igyekszünk hogy nagyjából fele-fele arányban fizessünk a közös kiadásokba.
Nálam ezt hívják "normális kapcsolat"-nak.
N
Nekem meg speciel van saját lakásom. Na puff.
A közös lakást meg közösen fogjuk venni, közösen összerakott pénzből és hitelből, ha kell. Fele-fele.
Nem, nem az én lakásom kárára, az majd legfeljebb lesz a gyereké, megmarad.
27/N
Igaz. És így is van.
De tolonganak ha megtehetik.
Na ugye balázska, a gyerekszülésért mindjárt nem tolongsz. Tudod, ki ezt tudja nyújtani, ki meg azt.
Nah, ezért várom el egy férfitól hogy rendezze a lakhatásunkat, és ne nekem kelljen még azt is a valaga alá rakni. Főleg ha piás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!