Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Többet vártok el egy férfitól anyagiak/karrier terén mint amennyit ti meg tudtok ugrani?
szerintem nevetséges többet várni a másiktól mint amennyit mi meg tudunk ugrani.
s itt most nem csak fizetésre gondolok.
egy ruházati elódólány miért akar mérnök pasit?
5ös. Nem. Vagyis lehet, de abból nem lehet haladni, főleg nem lehet gyereket nevelni. Márpedig nekem mind az anyagi előrelépés, mind a gyermek vállalás a terveim között szerepel.
Egyrészt, 40 évesen már többet vinnék haza a jelenlegi bértábla szerint is, mint 150 ha a pályán maradok. De egy szóval nem írtam, hogy a pályán tervezek maradni.
Épp a bérezés lesz az, ami miatt új szakmát kell keresnem, mert ennél, a két diplomámmal, bárhol többet kereshetnék jelenleg.
De nem találtam még mást, amit ilyen lelkesedéssel és örömmel tudnék végezni.
Viszont ha a 40 évet vesszük határnak, akkor van még 16 évem kitalálni, mi az amivel értelmes bért lehet haza vinni és szívesen csinálom.
7.
Ja, hazavihet, de csak a nagyjából inflációkövető fizetések miatt. A pedagógusokat ugyanúgy éhbéren tartják, mint a többi dolgozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!