Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire jellemző az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző az, hogy valaki párkapcsolaton belül fog jobban kinézni és lefogyni?

Figyelt kérdés
Sok esetben inkább fordítva történik, hogy kapcsolatban elhanyagolják egymást. Azon gondolkozom, hogy van olyan, hogy valakinek erőt ad egy jó kapcsolat, és emiatt kevésbé hanyagolja el magát?
2020. szept. 5. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Hat nalam mindig kapcsolatban voltam vekony

Ha boldog vagyok akkor alig eszem valamit ha nem akkor jon a csoki 😔

2020. szept. 5. 19:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én párkapcsolatban elhanyagoltam a napi sportot, viszont ment a közös pizza rendelés, süti sütés stb.....egyedül szoktam jól kinézni. Még nem volt olyan kapcsolatom amiben boldog is voltam és tudtam is tartani az egészséges életmódot ahogy szeretném. (Nem vagyok vékony alkat, nekem durván oda kell figyelnem)
2020. szept. 5. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan ismerőseim, akik kapcsolatban fogytak, a legtöbben pedig tartották a súlyukat.

Viszont azt írom, hogy ha ezt amiatt kérdezed, mert abban reménykedsz, hogy akivel ismerkedsz, le fog fogyni, ha kapcsolatban lesztek, inkább felejtsd el. Úgy szeresd, ahogy most van.

2020. szept. 5. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Én gyakran nézegetek fogyókúrás témájú oldalakat, ott gyakori megosztás, hogy mind a ketten miutan elhíztak, vagy eleve ducik voltak aztán közösen lefogytak nagyon sokat. Sok sikertörténet kering a neten.
2020. szept. 5. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a parommal egyutt fogytunk le, kb 27 kgt dobtunk le. Koveren is szerettuk egymast, es vekonyan is.
2020. szept. 5. 20:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#1 parkapcsolatban én is kevesebbet eszem.

Bár a súlyomon nem oszt ne szoroz, mindig vékony vagyok.

2020. szept. 5. 20:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban valahogy én is jobban figyelek magamra. Nem az elvarasoo miatt, egyszerűen csak van kinek szépnek lenni olyankor. Jelenleg már hónapok óta nem edzettem, mindig rendelem a kaját és úgy nézek ki, mint egy ősasszony.
2020. szept. 5. 20:54
 8/13 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiu? Mennyi idős? Akivel össze akarsz jonni azt akarod h lefogyjon? Lány vagy fiu az illető?
2020. szept. 5. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Van olyan. Én például kapcsolaton kívül és belül is ugyanúgy zabálok, de a szex fogyaszt😉(Egyiknél se vagyok kövér, szingliként normál alkat, kapcsolatban vékony.)
2020. szept. 5. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez történt, vékonyabb vagyok, mint az esküvőnk idején, a férjem pedig izmosabb. Együtt jobban figyelünk az étkezésre, és többet sportolunk. Mondjuk ennek a fő notivációja az egészség negőrzése, a külső pozitív változás csak járulékos. Szeretnénk még sokáig aktív életet élni és megmaradni egymásnak. Persze odafigyelünk az öltözködésre, ápoltságra, de az régebben is így volt és elsősorban magunkért tesszük, mert ez kell mindkettőnk jó közérzetéhez. Középkorúak vagyunk. Hozzátartozik, hogy szeretjük a munkánkat, egy nagyvárosi lakásban élünk, nincs gyerekünk és átlag feletti jövedelmünk van. Tehát egy csomó olyan tényező kiiktatva, ami a külsőre, egészségre negatívan hatna.
2020. szept. 6. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!