Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehetne ezt közölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt közölni hogy nekem nem igazán tetszik?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk házátalakakítás vagy építkezés témában bnőmmel. Nekem van a családban közeli rokon kőműves aki eddig is csinálta a szülői házon a kőműves munkákat. Úgy tervezem hogy az enyémen is majd.

Mivel bnőm " szegényebb" így ő családja úgy akar segíteni h apja jön majd csinálni mert kőműves; viszont a baj h nem tetszik a munkàja. A házba viszont szinte az én önerőm menne bele kb. 3x annyi mint amit bnőm beletenne..

2020. aug. 23. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
Egy smucigd, nagyképű valaki vagy. Én a barátnőd helyében biztos nem próbálnám meg a "te házad" értékét növelni, oldd meg öcsém, ahogy tudod.
2020. aug. 24. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Hasonló gondokkal küzdök. Apa épület karbantartó 15éve. Itthon(szülői ház) se annyira jönnek neki mindig össze a dolgok ahogy az ő felőli nagyinál sem. Persze mind a két ház 100 év körüli részben cserélt víz vezeték rendszerrel. Saját apját nem zavarhatja el az ember. Néztünk egy házat. Azt mondta víz áram fűtés olcsón fel lenne újítva mert majd ő....
2020. szept. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!