Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok arról, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy a barátom távollétében így alszom?

Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyunk, mindig összebújva alszunk, a karjaiban alszom el úgy, hogy simogatom a karját. Ha üzleti út miatt el kell több napra utaznia és egyedül kell aludnom, akkor is késztetést érzek arra, hogy valami legyen a kezemben. Vettem magamnak egy nagy plüssállatot és azzal alszom olyankor. Pár nap múlva 30 leszek, kapcsolatunk előtt simán aludtam egyedül minden ilyen nélkül.
2020. aug. 22. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Én egy plüss mókussal alszom, persze ennek is van oka, de a lényeg, hogy én is plüssel alszom. 27N
2020. aug. 22. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nálad mi az oka? Ismerősök, családtagok nem szólnak meg miatta?
2020. aug. 22. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha ez okoz komfortérzetet, miért ne. Sokan párnához vagy egy nagyobb takaróhoz bújnak hozzá ilyenkor, de plüssállattal is alszanak felnőttek is olykor. Ha valaki megszól miatta, azzal meg pont annyit kell foglalkozni, mintha bármi más témában szólna meg :)
2020. aug. 22. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Aranyos jelenség lehet :)
2020. aug. 22. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
36 éves nőként pár éve szoktam vissza a plüssel alvásra, ami valójában egy párna is (kutya), mert volt rendszeresen erős szívdobogásom és jól esett ratenni a párnát a mellkasomra. Rögtön jobb lett. Azóta vele alszom, pedig férjnél vagyok. Nekem így jó, másnak nem ártok vele, többi nem számít.
2020. aug. 22. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én plüssnyuszival alszom (nekem is olyan, ami valójában henger alakú párna) de nekem nincs különösebb lelki oka, csak kényelmes ölelni valamit. Meg segített az inszomniámon, de nem tudom, miért. Férjem még aranyosnak is tartja, elnevezte "henger-nyusszer"-nek és néha mondja, hogy milyen cukin alszunk együtt.
2020. aug. 22. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit gondolok róla? Semmit. Nem is érdekel. Felőlem a budit ölelve is aludhatnál.
2020. aug. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!