Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ti miben érzitek magatoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti miben érzitek magatokat korlátozva együttélés során? Van olyan, amiben visszafogjátok magatokat emiatt?

Figyelt kérdés
Nekem elég sok dologból vissza kéne vennem, emiatt érdekel másnál hogy van ez. Pl. Bulizás, barátokkal találkozás, külön programok, ottalvás, penzköltés, szabadidőm beosztása
2020. aug. 22. 01:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Érdekes, aki azt írja, hogy "semmiben". Onnantól kezdve, hogy az ember párkapcsolatban él, legyen akár két teljesen összeillő ember is, bizony alkalmazkodni kell.

Hogy mikben? Pl. halkítsd le a rádiót, mert aludnék, miért vettél teljes kiőrlésű kenyeret, miért megyünk anyóshoz olyan gyakran, ne ezt nézzük meg a moziban, inkább sültcsirkét ennék ebédre, mosogass el most kérlek, most te altasd a gyereket....., a végtelenségig lehetne sorolni.

Kisebb és nagyobb alkalmazkodások, amik fel sem merülnének, ha egyedül élne az ember.

2020. aug. 22. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Jó, de a kérdés az volt, hogy miben érzi magát korlátozva az ember. Attól még, hogy vannak dolgok, amikben alkalmazkodni kell a másikhoz, még nem feltétlenül érzi magát korlátozva az ember. Én nem érzem korlátozásnak azt, hogy fejhallgatót vegyek fel a zenehallgatáshoz, mert a páromnak nem tetszik a zene, vagy hogy más filmet nézzünk meg, mint amit nagyon szeretnék. Megnézünk valamit, ami mindkettőnknek tetszik, én meg egyedül vagy a barátaimmal megnézzük a másikat. Ahogy kajából is veszünk kétfélét. Mosogatni meg akkor is kell, ha egyedül él az ember.

Szerintem egy jó kapcsolatban ezek tök észrevehetetlen dolgok, max. apró kellemetlenségek, de semmiképpen sem korlátozás.

2020. aug. 22. 14:44
 13/17 anonim ***** válasza:
11: attól, hogy szerinted vagy bárki szerint korlátozva vagyok, én nem érzem úgy. Ha úgy érezném bármivel kapcsolatban, nem lennék kapcsolatban.
2020. aug. 22. 14:47
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
A korlátozás és az alkalmazkodás szerintem egyáltalán nem ugyanaz.
2020. aug. 22. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Én írtam azt, hogy semmiben. És egyetértek az utolsó néhány válaszolóval: az alkalmazkodás meg a korlátozás marhára nem ugyanaz. Én nem érzem korlátozásnak azt, ha mondjuk le kell halkítanom a rádiót, vagy fel kell tekernem az ablakot a kocsiban, mert a párom nem bírja a huzatot.

Azt érezném korlátozásnak, ha mondjuk nem találkozhatbék a legjobb barátnőmmel, nem vehetnék a párom beleegyezése nélkül egy ruhát magamnak a saját pénzemen. Ilyenek pedig nincsenek. Semmit nem élek még korlátozásként.

2020. aug. 22. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Tehát lényegében korlátozva vagytok, csak éppen nem élitek meg korlátozásnak. Hát így is fel lehet fogni.
2020. aug. 23. 04:57
 17/17 anonim ***** válasza:

A kompromisszum nem korlátozás. Ha én egyedül állóknént heti 5 este edzem, kapcsolatban meg háromszor, mert a párommal is akarok időt tölteni, azzal változtattam a szokásaimon, de örömmel töltök időt a párommal. Már eleve egy kapcsolatban lemondasz a pasizásról, csajozásról, ami egy kicsit sem korlátozás, hanem normális.

A korlátozó kapcsolat az, ahol a másik beleszól, hogy mit vehetek fel, hogy hordom a hajam elmehetek-e bulizni, kivel találkozom stb.

2020. aug. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!