Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi intimitásra, érintésre,puszira van szükséged együttélés esetén?
Figyelt kérdés
Nemedet is írd meg. Gyengébbek kedvéért: nem szexre gondolok.2020. aug. 21. 18:04
1/14 anonim válasza:
Mindig ugyanannyira mint a beetetés fázisban, azaz az elején :)
2/14 anonim válasza:
Sokra. Sokkal-sokkal többre, mint szexre.
N
3/14 A kérdező kommentje:
Picit konkrétabb válaszokat szeretnék kapni. Mondjuk egy átlagos napon milyen gyakran, hányszor van csók, puszi, ölelés, simogatás.
2020. aug. 21. 18:08
4/14 anonim válasza:
Nem ez a szeretetnyelvem, szóval én napokig, hetekig is simán meglennék ölelés, simogatás, puszi nélkül. A férjem jóval bújósabb, megvan a napi néhány ölelés, simogatás, bújás, bár a csók nálunk inkább előjáték. Nem kifejezetten igénylem őszintén szólva, de persze azért jólesik. Azt már nem bírnám, ha egész nap ez menne, de így pont jó.
5/14 anonim válasza:
Ha nincs kánikula, akkor ha látjuk egymást annak kb a tizede ilyesmivel telik, ha nincs otthoni munka akkor még több. Kánikulában nem melegítjük egymást a másik testén, de egy kis puszi az van. N
6/14 anonim válasza:
Nehez szamszerusiteni, nalunk reflexbol jon, kb felorankent egy nagy oleles es par puszi. Meg neha tapizzuk, simogatjuk egymast. Meg nem elunk egyutt, de erre vagyom majd, persze mas az, ha dolgozunk meg mas ha egesz nap otthon vagyunk.
7/14 anonim válasza:
Nem volt még sosem párkapcsolatom, nem szeretem az érintkezést senkivel sem. (F38)
8/14 anonim válasza:
Amennyire szükségem lenne (de nem kapon meg):
- napi két három ölelés, 4-5 puszi, simogatás
- szex heti 4-5 alkalom
9/14 anonim válasza:
"hányszor van csók, puszi, ölelés, simogatás"
Egész nap lenne, ha nem adtam volna fel a párkeresést. De én ilyen ölelkezős vagyok, a testvéremet is megölelem sokszor, és nem akarom elengedni.
10/14 anonim válasza:
Utolsó: ne add fel, biztosan talalsz ilyen párt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!