Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti miben érzitek magatokat korlátozva együttélés során? Van olyan, amiben visszafogjátok magatokat emiatt?
A párkapcsolat folyamatos alkalmazkodás kicsiben és olykor nagyban is. Senki nem szereti, ha kizárólag neki kell alkalmazkodnia a másikhoz, ő pedig azt mondja, fogadj el olyannak, amilyen vagyok. Ez nem fog működni.
Nyilván hozzuk az alaptermészetünket, de ha eddig a 48 óra folyamatos bulizás volt a trend, vagy az, hogy minden pénzedet elvered ruhára, stb., ez nem fog hosszabb távon működni a párkapcsolatban.
A párkapcsolat folyamatosan egyensúlyozás, ahol önmagunkat ugyanúgy figyelembe vesszük, mint a társunkat és bizony sokszor le kell mondani dolgokról, főleg ha már gyerek is van. Élni és élni hagyni, de okosan.
Én nem érzem magam korlátozva kb. semmiben. Olyan párt választottam, akivel hasonlóak vagyunk, hasonlóan gondolkodunk, hasonlóak az időtöltési szokásaink, stb. Persze, kompromisszumok vannak, kellenek, pl. éppen most küldtem el a páromat a szoba másik végébe, mert fokhagymás stanglit eszik, én meg émelygek a szagától :D. De sosem korlátoznám be, hogy ne egyen ilyet, mert én utálom, csak tartsa tőlem a távolságot.
Szóval szerintem, ha te korlátozásnak éled meg a párkapcsolatot, akkor vagy nem jó párt választottál, vagy nem vagy elég érett a párkapcsolathoz.
Nem erről van szó, hogy nem értik meg, hanem, hogy ezer helyzet van. Normális esetben hasonló emberek kerülnek össze és ilyen problémák nincsenek. A gond az, amikor nagyon eltérőek a felek, illetve amikor az egyik a másiknak a személyiségét próbálja megváltoztatni. Annak a kapcsolatnak ugyanis semmi értelme.
Tehát ha valaki minden hétvégén bulizik és ezt a kapcsolata mellett is folytatni akarja, aki pedig nem jár bulizni, ebből lesznek problémák ide kell majd kompromisszum, pl minden második hétvége buli stb. De az nem kompromisszum ha az otthonülő megtiltja a bulizást vagy a bulizós szharik bele a párja igényeibe. Normál kompromisszumot senki nem él meg visszafogásként, de ezt igen. Ezért fontos, hogy hasonló gondolkodású emberek legyenek kapcsolatban.
Semmiben sem vagyok korlátozva.
Persze ehhez az kell, hogy megfelelő társsal legyünk, akivel erősen megegyeznek a dolgokról az elképzeléseink.
Na jó, pasizás terén korlátozva vagyok, de ott saját magam állítottam fel természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!