Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy oldanátok meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldanátok meg azt a helyzetet, amiben most mi vagyunk? Többi lent! ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok! 25 éves nő vagyok, férjnél, és van egy 2 éves kisfiúnk is. 2 éve férjem vett fel lakás hitelt , amiből vettünk házat. Ezt 20.000 Forinttal kell törleszteni. Az elején el voltunk, ki jöttünk a pénzből, aztán ide költöztek anyámék, mert ki el kellett jönniük az albérletből. Róluk annyit kell tudni, hogy van egy 18 éves öcsém, és egy 13 éves húgom+anyám. Apámmal nem élnek együtt, gyerektartást is alig fizet. Anyám 100 ezer forintot keres , amiből neki fizetni kell a hitelt , így nem tud adni a számlákba. Az öcsém nem dolgozik , de már minden nap itt van a barátnője is. Hiába szólunk! A számlák a fejünkre gyűltek , plusz férjemnek is fizetni kell néhány hitelt , amit fiatal korában fel halmozott. A vírus miatt nem dolgozott 2 hónapot , fel éltük a meg takarítást. Meg jött az év végi gaz számla , Ami 300 ezer Ft. Azért ennyi , mert általány díjat fizetünk, ami 25.000 Ft minden hónapban. A villanyunk kb 30. 000 minden hónapban , víz kb 20.000, de az két havonta. Van internet is a házban. A gyerekre minden hónapban költeni kell, de ez alap! Télére itt a sok számla , és nem tudjuk mit csináljunk. Férjem fizetése 400.000 Ft, építő iparban dolgozik. Én gyesen vagyok , de munkát keresek, hogy jobban ki jöjjünk. Ti mit csinálnátok a helyünkben ? Hogy raknátok félre pénzt is ?
2020. aug. 21. 21:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebből sehogy. Hitelspirálba vagytok. Állítsd meg a hitelspirált, és amilyen gyorsan tudsz helyezkedj el..

*víz kb 20.000, de az két havonta.

Ezt hogy csinálod?

2020. aug. 21. 21:26
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

"Meg jött az év végi gaz számla , Ami 300 ezer Ft. Azért ennyi , mert általány díjat fizetünk, ami 25.000 Ft minden hónapban."

Az általányt havonta ha befizeted, akkor év végén nem jön semmi, sőt, nekünk általában van egy hónap amikor 0 forintot kell fizetnünk mert annyival többet fizettünk be.

2020. aug. 21. 21:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
100.000 forintos fizetésből, hogy tartotta el anyukád magát és a testvéried, hogy még hitelt is fizetett?
2020. aug. 21. 21:32
 4/16 A kérdező kommentje:

Nem értem az egyes válaszolót. Mi két havonta kapunk víz számlát.

Kettes. Tavaly is fizettük az altalany dijat, mégis jött az év végi gáz számla

2020. aug. 21. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:
12%

2 Össze vissza kamuzik.

2 hónapra 6 fős család 20000Ft víz-aha:DD álmodik a kérdező:D

2020. aug. 21. 21:34
 6/16 A kérdező kommentje:
Öcsém dolgozott, ahol hetente kapott fizetést, viszont onnan ki rúgták. Igy nem tudtak fizetni albérletet
2020. aug. 21. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

#1-es Az a víz minimális, az áram nagyon sok, meg a gáz, ahol fele átalányt fizetnek.

Kérdező, az egyértelmű, hogy nem tudtok plusz 3 embert eltartani, anyádnak kellene egy normális állás, illetve ha öcséd befejezte a középiskolát neki is munkát kellene találnia.

2020. aug. 21. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mióta laknak ott?
2020. aug. 21. 21:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
5: Ki kamuzik? Gyengébbek kedvéért az általány azt jelenti, hogy minden hónapban fizetsz egy normál számlának való összeget, tehát nyáron 40 fokban is annyi gázt fizetsz, mint a januári legnagyobb fagyban. Azért, hogy ne jöjjön olyan számla télem amihez el kell adnod a veséd. Nekem 0 forintos számla már jött késő összel, de 300 ezrek még soha. Bíráltassátok felül az általányt legyen 25 helyett 30, mert valamit nagyon rosszul csináltok ha ráfizetés van. Vagy iszonyat rossz a hőszigetelés a házon.
2020. aug. 21. 21:40
 10/16 A kérdező kommentje:

1 éve laknak itt

Semmit nem kamuzok, nekem abba mi lenne a jó ? Nem értem

2020. aug. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!