Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme kérdezgetni hogy szeretem-e?
Figyelt kérdés
Bnőm mindig azt kérdezi hogy szeretem-e.
Kérdezi ezt úgy hogy ő is tudja hogy gondjaink vannak és hogy mostanság csak élünk egymás mellett és hogy már ő is gondolt a hazaköltözésre..
Nagy változás nincs a viszonyunkba az eddigiekhez képest..
2020. aug. 18. 14:56
1/7 anonim válasza:
Nincs nagy változás a viszonyotokban. Szóval eddig is gondjaitok voltak és csak éltetek egymás mellett?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen mondhatni. Bennem eléggé megingatta az érzelmeket felé, ahogy az otthoni teendőkhöz viszonyul és ahogy reagál dolgokra és hogy mennyire nem lát egyértelmű dolgokat. Próbáltam elmondani neki is, most várok hogy változik e, 6év az 6év..
2020. aug. 18. 15:11
4/7 anonim válasza:
Hogy viszonyul az otthoni teendőkhöz? Mióta éltek együtt?
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából nógatni kell hogy állj neki; magától nem veszi észre..
Én sokszor ha tudom később ér haza megcsinálom úgymond az ő részét is a házimunkából fordított esetben ezt nem kapom vissza..h úgymond besegítsen nekem..
2éve lakunk együtt
2020. aug. 18. 15:39
6/7 anonim válasza:
Nincs értelme, jobb, ha tettekkel mutatja ezt ki az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!