Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van értelme?
Üdv Mindenkinek!
Párommal 5 éve vagyunk együtt (40 évesek vagyunk) Valamiért úgy alakult, hogy nem házasodtunk össze (ő nem akar),csak együtt lakunk egy albérletben. Mindketten lakásvásárlás előtt allunk, de nem akar közös otthont, inkább külön-külön. Kirándulni, elutazni se szeretne velem, "mert gyűjt még a lakásra". Ami érthető valahol, de azért belefernék én is a keretbe azt gondolom. Főleg úgy, hogy én fizetem mindennek a felet ugye. Neki egy fillerjebe se kerülök. Külön kasszák vagyunk. Külön tervekkel, külön célokkal, külön álmokkal. Igazan az 5 év alatt a családomat sem ismerte meg. Kb mindig egyedül megyek hozzájuk. Bezzeg én minden hétvégén megyek a szüleivel, foglalkozom a gyerekével.
Komolyan, van ennek értelme??? Már azt veszem észre, hogy türelmetlen vagyok. Minek főzzek, mossak olyan pasira, akivel lakótársi szexviszonyban vagyok?? Minek turjem el más gyereke pimaszsagait, miközben vissza nem kapok semmit?
Ettől függetlenül kedves, próbál rám figyelni a pártom, hogy ne legyen bántó. De a lényeget talán nem érti, hogy nekem egy NORMALIS kapcsolat kell. Elköteleződéssel, hogy tudjuk egymást akarjuk.
Talán rosszul látom, hogy ez nem egy egészséges kapcsolat? Még akkor sem, ha szeretjük egymást. Ez nem elég.
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Előző válaszomhoz kicsit bővebben, hogy talán ne tűnjön tuskónak:
Ő tuti nem kötelezte el magát melletted. Gondolom tájársz és megcsinálod a lakását meg elheverésztek a kanapédon, meg néha szexeltek - igen ez egy ilyen bejárónő/szexkapcsolat keverék.
De ami pont kapcsolattá tenné a dolgot, immáron 5 éve olyan ügyesen kibújik alóla, hogy nem tudom megtapsoljam-e őt érte, vagy megrójalak téged, hogy ennyire vak vagy - nem érdekli a családod, de fordítva te csinálj meg mindent; nem akar összeköltözni, de azért légysi a lakását tartsd már rendbe (bejárónő!); légszi legyél fix lyuk, de semmi élettársi kapcsolat (házasságról direkt nem beszélek). Csodálom ezek után, hogy felvállalt.
És igen, joggal vagy egyre elégedetlenebb. Elhiszem, hogy 40 évesen már nem vagy alegfiatalabb, meg párt találni jóval nehezebb - de miért is vesződsz egy ilyen, kapcsolatnak nem nevezhető dologban?
Ez nem valodi kapcsolat, nem ugy tunik a leirtak alapjan hogy szerelmes lenne beled es akarna teged, kihasznal csupan testileg illetve hazicselednek nez.
Nem is ertem mit keresel mellette, ne becsuld le magad, hogy ennyibe nezzen egy ferfi. Ha nem valtoztat lepj le, viszont akinek nem jon alapbol ezek a dolgok, hogy ha nem is hazasodtok ossze de normalis parkapcsolat lenne de az sincs. Ezt nem lehhet kiharcolni ha nem jon magatol ez van ne becsuld mar le ennyire magad hogy ennyire kihasznaljon.
Igen, azt látom, hogy kihasznál.
Tényleg egy poharat nem akar venni, ami közös. Azt mondja azért nem, mert ha szetmegyünk, ne kelljen osztozkodni, mint anno a feleségével. Ez is milyen már?
Van, hogy megjegyzi: "a következő párod, majd biztos ilyen se lesz". Következő????? Értitek mi ebben a bántó, nem kell mondanom. Vagy mikor nézek lakást magamnak. "olyat nézz, amibe be is költöznél". Nyilván olyat, de ez megint mi?
Szerintem ezek egyértelmű jelek, hogy nem akar komolyat. Eszembe nem jutna így kommunikálni a párommal (szintén lakást nézünk, de KÖZÖSET), "hogy ha majd szétmegyünk".
Ergo ő ezzel számol, hogy ez nem tartós.
8-as. Pont ettől tartok. "Kiadás csökkentés". Lehet ez miatt is próbál engem maga mellett tartani. :( Mindig ez jut eszembe. Ahh!
Pedig higgyétek el, hogy nem vagyok csúnya, igénytelen, buta nő. Lehet úgy tűnik most, ami érthető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!