Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van értelme?
Üdv Mindenkinek!
Párommal 5 éve vagyunk együtt (40 évesek vagyunk) Valamiért úgy alakult, hogy nem házasodtunk össze (ő nem akar),csak együtt lakunk egy albérletben. Mindketten lakásvásárlás előtt allunk, de nem akar közös otthont, inkább külön-külön. Kirándulni, elutazni se szeretne velem, "mert gyűjt még a lakásra". Ami érthető valahol, de azért belefernék én is a keretbe azt gondolom. Főleg úgy, hogy én fizetem mindennek a felet ugye. Neki egy fillerjebe se kerülök. Külön kasszák vagyunk. Külön tervekkel, külön célokkal, külön álmokkal. Igazan az 5 év alatt a családomat sem ismerte meg. Kb mindig egyedül megyek hozzájuk. Bezzeg én minden hétvégén megyek a szüleivel, foglalkozom a gyerekével.
Komolyan, van ennek értelme??? Már azt veszem észre, hogy türelmetlen vagyok. Minek főzzek, mossak olyan pasira, akivel lakótársi szexviszonyban vagyok?? Minek turjem el más gyereke pimaszsagait, miközben vissza nem kapok semmit?
Ettől függetlenül kedves, próbál rám figyelni a pártom, hogy ne legyen bántó. De a lényeget talán nem érti, hogy nekem egy NORMALIS kapcsolat kell. Elköteleződéssel, hogy tudjuk egymást akarjuk.
Talán rosszul látom, hogy ez nem egy egészséges kapcsolat? Még akkor sem, ha szeretjük egymást. Ez nem elég.
Köszönöm, hogy elolvastátok.
13-as. Ultimátum volt, ígéret is volt, csak változás nem. Szerintem elköltözöm, nem jó ez így. :(
Azt mondja mindig, hogy amíg nem lesz meg a lakása, addig nem tud rám koncentrálni. Majd akkor, ha minden letisztult körülötte. Mondjuk kifogás mindig volt.
uuuu ba$zki, ez igy nagyon gaz
en nem beszelgetnek vele meg nem probalkoznek, hogy megoldjam, hanem egyszeruen szo nelkul lelepnek
ebredj fel! ez igy nem allapot!
40 eves vagyok en is abszolut nem erzem ugy h nem lennek mar olyan fiatal... persze a testem nem olyan ude mint 20evesen de ez van, nyilvan nem 25 eves fiucskak fejet akarom elcsavarni, es a koromhoz illo pasik ugyanugy megbamulnak, es teged is megfognak
tessek ebbol minel elobb kilepni, mert csak a sajat idodet es a penzedet vesztegeted
szamomora szinte orditonak hatottak ezek a sorok, hogy "ha szetmegyünk, ne kelljen osztozkodni", "a következő párod, majd biztos ilyen se lesz" az tutti biztos hogy ilyen tetu, bunko, phasz nem lesz mert ennel csak JOBBAT fogsz talalni!
tiplizz ebbol minel elobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!