Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van értelme váltani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme váltani?

Figyelt kérdés

Lényeg röviden:

Barátnőm teljesen más mentalitású családban nőtt fel mint én. Ők nyugisak, nem igazán tesznek hogy jobb legyen nekik. Ledolgozzák a 8órájukat és kész, minden jó úgy ahogy van.

Mióta együtt vagyunk barátnőm kialakított egy vendégkört magának és odáig jutottunk hogy mostmár el kell gondolkodni h otthagyja a főállását, viszont azért vannak olyan gesztusai megnyilvánulásai amik nem férnek bele ha a maga ura lesz és a vendégeiből fog élni. Mert csak akkor lesz pénze ha minél tobb vendéget fogad..nem lehet olyan h most nincs kedvem..viszont tartok h ha a maga ura lesz akkor előjön a családi mintája és az a felfogás mint anyjáéké.

2019. okt. 9. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt ember, azt csinál, amit akar, ha elb..ssza, akkor elb..ssza, a felelősség is az övé.

Nincs jogod megszabni, hogy mit csináljon, vagy mit ne csináljon. Ha vállalkozó akar lenni, akkor azt fogja csinálni. Legfeljebb otthagyod, ha nem tud felelősségteljesen komolyan élni.

2019. okt. 9. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a harmadik kérdésed, amit ebben a barátnő-vendégkör-főállás témában látok:D
2019. okt. 9. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, eddig csak ezzel az eggyel találkoztam ami az enyém
2019. okt. 9. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én legalább 30 kérdésre emlékszem, ugyanebben a témában, műkörmös vagy kozmetikus lány, aki nem hajtogatja össze a ruháit, meg rendetlen, az állandóan elégedetlenkedő látássérült fickó kérdezővel, aki a családi vállalkozásban dolgozik kb. csak kajáért és akinek az anyja állandóan fúrja a barátnőt.. Pont ugyanazzal az írásképpel az összes. Nem állok neki visszakeresni, de remélem, hogy folytatásos kamu.
2019. okt. 9. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes, eddig csak ezzel az eggyel találkoztam ami az enyém"

Az tènyleg èrdekes. Fogyó, nèzd már meg a kiírt kèrdèseim menüpontot 😁

Már megint okoskodsz feleslegesen, ès ütöd bele az orrod. Aztán meg neked áll feljebb, ha megkapod tőle, hogy ne mond meg hogy csinálja.

2019. okt. 9. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mert csak akkor lesz pénze ha minél tobb vendéget fogad..nem lehet olyan h most nincs kedvem"

Ez így ahogy van echte hülyeség. De, pontosan magánvállalkozóként lehet ilyet. Ha emberekkel dolgozik akkor pont az a lényeg, hogy ne kedvtelenül dolgozzon mert úgy csak negatív tapasztalat lesz róla és a munkája sem lesz olyan szép és jó mint ha nagy kedvvel és lelkesedéssel csinálná.

Az pedig, hogy minél több vendéget fogad nem előny és nem ennek kell a célnak lennie. Azzal jár a legjobban ha limitált, igényes vendégkörrel dolgozik ahelyett, hogy minden jöttmenttel foglalkozik. Ezzel tud egy olyan imidzset adni a vállalkozásának ami miatt sokan fogják keresni és sokan akarnak majd bekerülni. A nagy vendégkör a mai vállalkozások esetében már nem pozitívum, mindössze annyit jelent, hogy nagyon nem megfelelően van pozícionálva.

Szóval ugyan azt tudom mondani mint az eddigi kérdéseidnél. NEM ÉRTESZ HOZZÁ. Fogalmad sincsen a vállalkozás vezetésről, teljesen téves véleményed van róla és abszolút nem releváns a véleményed abban amit csinál.

2019. okt. 9. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6-nak tök igaza van. Baromság, hogy az a cèl, hogy minèl több legyen...a kevesebb nèha több..

Az a cèl, hogy olyan vendègköre legyen, amit mondjuk "kènyelmesen" ellát, pèldának okáèrt mondjuk 8 óra alatt, ès abból jól megèl. Nem az, hogy reggeltől estig melózzon. Ès pont az a lènyege a saját vállalkozásnak, hogy a maga ura, hogy megmondhatja, hogy most "nincs kedvem". Persze nem a lefoglalt időpontok kárára, hanem előre úgy alakítja az időpontokat. Nem mondja meg neki senki, hogy most ekkor kell jönnöd eddig még addig. Hanem maga határozza meg mennyit tud/akar vállalni.

Ő is látni fogja, hogy mennyi a bevètele, hogy jön ki, hogy èri meg, ès majd aszerint változtat. Hagyd èrvènyesülni.

Azt sem èrtem mi a bajod azzal, hogy "

Ők nyugisak, nem igazán tesznek hogy jobb legyen nekik."

Mièrt, szerinted nem ez lenne a normális? Hogy 8 órát dolgoznak, aztán van idejük más dolgokra is? Mindenkèpp nyomtatni kellene a munkát? Nem erről szól az èlet!!!! Kell hozzá a pènz persze, de ne az legyen a fő szempont, mert úgy semmi èrtelme.

Te ebben a szellemben nőhettèl fel, de ideje lenne elgondolkodni azon, hogy tènyleg ez a "jó" vonal? Tènyleg ez az èlet èrtelme, hogy a pènz után futunk minden áron?

Szerintem nagyon nem. A barátnőd gondolkodása sokkal emberibb, mint a tiètek (a családoddal).

2019. okt. 9. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!