Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csökkennek párod érzelmei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csökkennek párod érzelmei azáltal, hogy nem veszel részt az ő hobbyjaiban?

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem.

Vannak közös programjaink, van amit külön csinálunk.

23/N

2020. aug. 11. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, még jól is jön a külön töltött idő.
2020. aug. 11. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindent együtt csinálni.

25N

2020. aug. 11. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk igen, de csak azért, mert más közös elfoglaltságunk sem volt sajnos.
2020. aug. 11. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem arrol van szo, hogy derogal a modellvasut, de transzallapotban van olyankor, nem lat, nem hall semmit. Ha nem szabadidos dologrol van szo, hegymaszas, biciklizes pl, szerintem a hobby maganyos szoszmotoles.
2020. aug. 12. 00:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Kapcsolatunk elején picit szomorú voltam, hogy teljesen alkalmatlan a lovas sport űzésére amit én imádok, de cserébe én meg alkalmatlan vagyok a kajakozáshoz, amit meg ő imád.

Kipróbáltuk egymás sport hobbijait, de nem jött be. De számos egyéb sport, hobbi van amit együtt szeretünk csinálni.

2020. aug. 12. 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van közös hobbi és elfoglaltság, akkor szerintem ezzel semmi baj, kell is a külön elfoglaltság, szerintem az az egészséges, ha van közös és külön is.
2020. aug. 12. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van olyan hobbija, amiben sajnos nem tudok én is részt venni. De nekem meg van más hobbim, szóval van, amikor nem vagyunk egymás fenekében, hanem éljük a saját "én-időnket". Szerintem ez egyáltalán nem megy a kapcsolat rovására.
2020. aug. 12. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!