Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szoktatok a párotokkal csunyán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a párotokkal csunyán beszelni ha veszekedtek? Es ha igen, miket mondtok egymasnak?

Figyelt kérdés

2020. aug. 9. 10:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem szoktak húzni, mert tudják, hogy ki nem állhatom a mocskos beszédet.
2020. aug. 9. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nincs senkim, de régebben is mindig próbáltam a csúnya beszédet kerülni a párommal szemben. Ezután is így tennék.
2020. aug. 9. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Csúnya jelzőkkel sose illettem még egyik párom se.
2020. aug. 9. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én beindulok tőle. Aki erre rájön, az direkt úgy beszél velem, mert tudja, hogy ebből szex lesz és ő nyert. 😂
2020. aug. 9. 11:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Én arra értettem hogy veszekedtek és ler*bancoz, le f*sszopóz, k*rva anyáz.
2020. aug. 9. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
5 Ilyen huszonév alatt egyetlen egyszer nem fordult elő a legnagyobb cirkusz kellős közepén sem.
2020. aug. 9. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Nálunk se volt erre példa, pedig lassan 18 éve együtt vagyunk.

Még csak azt se mondhatom, hogy annyira sznob értelmiségiek vagyunk, hogy egy csúnya szó nem hagyja el a szánkat. (Hallanád, mi csúszik ki, mikor rálépünk egy legóra. 😂) De egy vitának nem eleme a másik sértegetése vagy megalázása. Csak az, hogy mindketten védjük a saját álláspontunkat, és igyekszünk a másikat meggyőzni.

A veszekedés más, arra eddig kétszer vagy háromszor volt példa. De ott se anyáztunk, nem fenyegetőztünk.

Egyszerűen azért, mert semmi értelme. Ami ilyenkor elhangzik, azt már nem teheted jóvá.

2020. aug. 9. 12:24
 8/12 anonim ***** válasza:

*Hallanád, mi csúszik ki, mikor rálépünk egy legóra.

Ez ismerős:DD

2020. aug. 9. 12:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát meglepődtem a válaszokon
2020. aug. 9. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem. Pedig úgy tudok beszélni, mint egy kocsis. De a párommal nem szokásom. Alapból nem igazán veszekszünk, mindent meg tusunk beszélni normális hangnemben, különösebb vita nélkül. De szidni egymást sosem szoktuk
2020. aug. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!