Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotokkal csunyán beszelni ha veszekedtek? Es ha igen, miket mondtok egymasnak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 10:37
1/12 anonim válasza:
Engem szoktak húzni, mert tudják, hogy ki nem állhatom a mocskos beszédet.
2/12 anonim válasza:
Jelenleg nincs senkim, de régebben is mindig próbáltam a csúnya beszédet kerülni a párommal szemben. Ezután is így tennék.
3/12 anonim válasza:
Csúnya jelzőkkel sose illettem még egyik párom se.
4/12 anonim válasza:
Én beindulok tőle. Aki erre rájön, az direkt úgy beszél velem, mert tudja, hogy ebből szex lesz és ő nyert. 😂
5/12 A kérdező kommentje:
Én arra értettem hogy veszekedtek és ler*bancoz, le f*sszopóz, k*rva anyáz.
2020. aug. 9. 12:04
6/12 anonim válasza:
5 Ilyen huszonév alatt egyetlen egyszer nem fordult elő a legnagyobb cirkusz kellős közepén sem.
7/12 anonim válasza:
Nálunk se volt erre példa, pedig lassan 18 éve együtt vagyunk.
Még csak azt se mondhatom, hogy annyira sznob értelmiségiek vagyunk, hogy egy csúnya szó nem hagyja el a szánkat. (Hallanád, mi csúszik ki, mikor rálépünk egy legóra. 😂) De egy vitának nem eleme a másik sértegetése vagy megalázása. Csak az, hogy mindketten védjük a saját álláspontunkat, és igyekszünk a másikat meggyőzni.
A veszekedés más, arra eddig kétszer vagy háromszor volt példa. De ott se anyáztunk, nem fenyegetőztünk.
Egyszerűen azért, mert semmi értelme. Ami ilyenkor elhangzik, azt már nem teheted jóvá.
8/12 anonim válasza:
*Hallanád, mi csúszik ki, mikor rálépünk egy legóra.
Ez ismerős:DD
9/12 A kérdező kommentje:
Hát meglepődtem a válaszokon
2020. aug. 9. 12:29
10/12 anonim válasza:
Nem. Pedig úgy tudok beszélni, mint egy kocsis. De a párommal nem szokásom. Alapból nem igazán veszekszünk, mindent meg tusunk beszélni normális hangnemben, különösebb vita nélkül. De szidni egymást sosem szoktuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!