Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a barátom ilyesmiről beszél a kolleganőjével?

Figyelt kérdés
Ma mesélte,hogy arról beszélgettek,hogy a barátom az előző barátnőjébe fogamzásgátló szedése mellett sem élvezett bele,mert annyira félt hogy gyereke lesz. Férfiak,ti szoktatok a munkatársaitokkal ilyesmiről beszélgetni? Vagy okom azt feltételezni,hogy több is volt köztük? Elég intim téma.
2020. aug. 6. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2020. aug. 6. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
nem
2020. aug. 6. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Az én férjem is megbeszelni a dolgait a csajjal. Tudja mikor jön meg neki, mit használ, mivel védekeznek. Mondjuk mi is jóban vagyunk a lánnyal, csak éppen mi az anyósok beszéljük ki. De náluk mindenki bolond, állandó téma a szex.
2020. aug. 6. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Azért függhet ez attól is, milyen az a kollegiális viszony. Nálunk csapaton belül elég közeli, barátnak mondható a kapcsolat, mi simán megbeszélünk ilyesmit is. Akár munkaidőben is, de ha éppen rekreációs ivászaton vagyunk, akkor főleg. Senki nem kavar senkivel, a legtöbben párkapcsolatban élünk, hűségesen.

Ha viszont általában nem ilyen a kapcsolat náluk és CSAK azzal az egy kolleginával beszél ilyesmiről, az bizony gyanús.

2020. aug. 6. 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Az öt év alatt, amíg dolgoztam, egyszer nálunk is feljött egy ilyen téma az egyik kollégával, nem volt köztünk semmi. Amit meséltél az annyira szokatlan, hogy akár egy beszélgetés során is elhangozhatott...
2020. aug. 6. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Fura a barátod.

Nemcsak amiatt, hogy ezt elmondta annak a kolléganőjének, hanem, hogy utána visszamondta neked, hogy neki ezt elmondta.

Nem megcsalásra gondolnék, ui. akkor mindezt nem mondta volna vissza neked. Hanem arra, hogy túlzottan magamutogató, nem tudja a határait kijelölni. Kicsit olyan infantilis viselkedésű. Mint amikor valaki minden fülvakarását kiposztolja az FB-re, és nem érzi, hogy vannak dolgok, amik egyszerűen nem tartoznak a szűk családon kívül másra.

2020. aug. 6. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Ebből biztosan nem derül ki, hogy van-e több köztük. Van akinek tabuk ezek a témák, valaki pedig szívesen megbeszéli másokkal az ilyen ügyeit is. Szerintem inkább az fura, hogy hogyan jött szóba az exe.. miért nem inkább rólad mesél neki valamit?
2020. aug. 6. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem hinném,hogy ez egy szkványos munkakapcsolat.Én nem tapasztaltam ilyet se nőktől ,sem férfiaktól,hogy ilyesmiket tárjanak fel magukról pldául a targoncásnak,vagy az irodában ülő munkatársaknak.Szval nem.

Intim témákról beszélgetünk,vagy viccelődünk,de azt úgy általában,nem konkrétan saját nemiéletünkről,vagy személyekről.

Ha ilyen van,az csak azt jelenti,hogy nagy a bizalom,és bensőséges.

Ez még nem jelent semmit ugyan,de nem éppen jó irány senkinek sem.

2020. aug. 6. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
54%

Azért nem lenne mindegy a szövegkörnyezet. Lehet csak valamilyen gyerekvállalási kérdésből jutottak ide és egy "poénos" reakcióban hangzott el infóként a dupla védekezés.

Szerintem ennyiből hülyeség messzemenő következtetéseket levonni. Nagyon nem mindegy milyen szituban hangzott ez el és ha neked elmeséli, hogy erről beszélgettek, akkor nem hiszem, hogy lenne jelentősége, de persze bármi előfordulhat.

2020. aug. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!