Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a barátom ilyesmiről beszél a kolleganőjével?
Azért függhet ez attól is, milyen az a kollegiális viszony. Nálunk csapaton belül elég közeli, barátnak mondható a kapcsolat, mi simán megbeszélünk ilyesmit is. Akár munkaidőben is, de ha éppen rekreációs ivászaton vagyunk, akkor főleg. Senki nem kavar senkivel, a legtöbben párkapcsolatban élünk, hűségesen.
Ha viszont általában nem ilyen a kapcsolat náluk és CSAK azzal az egy kolleginával beszél ilyesmiről, az bizony gyanús.
Fura a barátod.
Nemcsak amiatt, hogy ezt elmondta annak a kolléganőjének, hanem, hogy utána visszamondta neked, hogy neki ezt elmondta.
Nem megcsalásra gondolnék, ui. akkor mindezt nem mondta volna vissza neked. Hanem arra, hogy túlzottan magamutogató, nem tudja a határait kijelölni. Kicsit olyan infantilis viselkedésű. Mint amikor valaki minden fülvakarását kiposztolja az FB-re, és nem érzi, hogy vannak dolgok, amik egyszerűen nem tartoznak a szűk családon kívül másra.
Nem hinném,hogy ez egy szkványos munkakapcsolat.Én nem tapasztaltam ilyet se nőktől ,sem férfiaktól,hogy ilyesmiket tárjanak fel magukról pldául a targoncásnak,vagy az irodában ülő munkatársaknak.Szval nem.
Intim témákról beszélgetünk,vagy viccelődünk,de azt úgy általában,nem konkrétan saját nemiéletünkről,vagy személyekről.
Ha ilyen van,az csak azt jelenti,hogy nagy a bizalom,és bensőséges.
Ez még nem jelent semmit ugyan,de nem éppen jó irány senkinek sem.
Azért nem lenne mindegy a szövegkörnyezet. Lehet csak valamilyen gyerekvállalási kérdésből jutottak ide és egy "poénos" reakcióban hangzott el infóként a dupla védekezés.
Szerintem ennyiből hülyeség messzemenő következtetéseket levonni. Nagyon nem mindegy milyen szituban hangzott ez el és ha neked elmeséli, hogy erről beszélgettek, akkor nem hiszem, hogy lenne jelentősége, de persze bármi előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!