Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti még jobban szeretitek a párotokat amikor új telefont vesz nektek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 16:21
1/9 anonim válasza:
Nem tudhatom, még sosem vett nekem új telefont, mindig megoldottam egyedül is az elmúlt 7 évben. De gyanítom nem befolyásolna érzelmileg, ha mégis megtörténne.
2/9 anonim válasza:
Ilyen tényleg történik a valóságban? Szerintem kiterjedt ismerősi körrel rendelkezem, de egy ilyen ismerősöm sincs, akinek a párja telefont (vagy más ilyen értéktárgyat) vett volna neki csak úgy.
Na jó, mondjuk se nem a Mónika-showba való, se nem műveletlen proli/újgazdag réteghez tartozó az ismerőseim többsége.
3/9 anonim válasza:
Nekem se vett még új telefont, én is megoldom magam ezeket a dolgaimat. Bementem az üzletbe, aztán kértem a legolcsóbbat, amit a hűség pontjaimra adtak. Nem is értem, mi van egy telefonban annyira jó, hogy jobban kéne emiatt bárkit is szeretnem. Az csak egy eszköz, nem fogja befolyásolni a párkapcsolatomat. Bár ha ilyen kérdések vannak, akkor biztos én vagyok lemaradva.
4/9 anonim válasza:
Aki ettől szereti jobban az már baj, szerintem. Én kaptam telefont már de fikarctnyit sem számított mert eleve nem működött a kapcsolat úgyhogy mindegy volt, és ne gyertek a "szeretet-nyelv"-vel légyszi :)
5/9 anonim válasza:
Igen. Olyankor király az ágyban is. Ha kapok tőle valamit, mindig orgazmusom is van, ha dugunk.
6/9 anonim válasza:
Még sosem kaptam telefont tőle, és én sem tudok olyanról ismeretségi körben aki kapott volna bármit is ekkora értékben a párjától.
N25
8/9 anonim válasza:
Nekem minden évben egy új kocsit vesz a barátom - telefont úgy vesz, mint egy doboz cigit.
9/9 Driizz válasza:
Szerencsétlen szánalmas anyagias h*lye vagy. a szüleid biztosan büszkék rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!