Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek fiatalon sokat fáj valami probléma miatt a lábfeje, az megkéri a párját hogy masszírozza meg vagy más is cikinek, öregesnek tartja ezt? 22L
Itt majd mindenki felajánlja, hogy nyelvel is megnyalogatná a masszírozás mellé.
Amúgy van aki rávehető, van aki nem. Magassarkút ma már kb senki nem várja el, program kihagyást pedig barátoddal beszéld meg.
Alkalmanként a legtöbben megmasszíroznák szerintem. Magassarkút nem hordani teljesen oké. Viszont ezt a részt nem értem, hogy emiatt kihagysz programokat 22 évesen. Az egészségedért te felelsz, ha problémád van kell rá találni megoldást.Esetedben pl. gyógycipőket venni, vagy bármit, amit orvos javasol.
Nekem a nyakam és a vállam szokott fájni, sokszor migrénem van tőle. Néha megkérem a párom, hogy masszírozzon meg. De nem ez a problémámra a megoldás, járok gyógymasszőrhöz és gyógytornát is csinálok a nyakamra önállóan. Rendesen sportolok is, kötelességeim ellátom. Programokat nem mondok le emiatt.
Nekem párom kérés nélkül is megmasszírozza a lábamat, pedig nincs semmi komoly bajom, csak szimplán fáj, ha egész nap talpon vagyok. Mindezt úgy, hogy korábban elégge undorral állt korábbi kapcsolataiban az ilyesmihez. Igazából sose kértem, van talpmasszírozó labdám, meg néha megnyomkodom magamnak, ő pedig önként átvette tőlem. Miután látta, hogy mennyire jól esik, rászokott. De a hátamat, karomat is szokta masszírozni.
Szerintem, ha szeret, nem okoz neki ilyesmi problémát. De én is javaslom, hogy vegyélt megfelelő talpbetétet, cipőt, masszírozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!