Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akinek fiatalon sokat fáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek fiatalon sokat fáj valami probléma miatt a lábfeje, az megkéri a párját hogy masszírozza meg vagy más is cikinek, öregesnek tartja ezt? 22L

Figyelt kérdés
Mindenféle probléma van a lábfejemmel (harántsüllyedés, kezdődő bütyök), kicsit furán is néz ki emiatt, de inkább a gyaloglás utáni gyakori fájdalom ami zavar. Viszont inkáb "csöndben" szenvedek, mert nem szeretek erről beszélni a barátommal. Szerintetek egy fiút mennyire zavarna, ha meg kéne masszíroznia a lány lábát, mert fáj, és a lány kihagy programokat e miatt és magassarkút se hordana?

2020. aug. 3. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Itt majd mindenki felajánlja, hogy nyelvel is megnyalogatná a masszírozás mellé.

Amúgy van aki rávehető, van aki nem. Magassarkút ma már kb senki nem várja el, program kihagyást pedig barátoddal beszéld meg.

2020. aug. 3. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
egyáltalán nem ciki, és nem csak ennyit csinálnék vele, ha érted mire gondolok
2020. aug. 3. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Alkalmanként a legtöbben megmasszíroznák szerintem. Magassarkút nem hordani teljesen oké. Viszont ezt a részt nem értem, hogy emiatt kihagysz programokat 22 évesen. Az egészségedért te felelsz, ha problémád van kell rá találni megoldást.Esetedben pl. gyógycipőket venni, vagy bármit, amit orvos javasol.

Nekem a nyakam és a vállam szokott fájni, sokszor migrénem van tőle. Néha megkérem a párom, hogy masszírozzon meg. De nem ez a problémámra a megoldás, járok gyógymasszőrhöz és gyógytornát is csinálok a nyakamra önállóan. Rendesen sportolok is, kötelességeim ellátom. Programokat nem mondok le emiatt.

2020. aug. 3. 10:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyan progaromkra értem ahol sokat, több órát kéne gyalogolni, pl kirándulás, hosszabb városnézés
2020. aug. 3. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
4 Ez érthető, persze. Erről szólj. De jó szándékból írom, hogy te is keresd a megoldást a problémádra és tegyél meg érte mindent. Később sokkal jobban érzed majd magad. Menj el érdeklődj orvosnál mit tehetsz.
2020. aug. 3. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Én konkrétan amikor tehetem úgy alszok el, hogy vagy a hátam, vagy a lábam masszírozva van... Ez mellé valami creepypasta aztán szunyàlok is. :D
2020. aug. 3. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem öreges dolog, simán meg lehet kérni erre a másikat, én örülnék is ilyen barátnőnek.
2020. aug. 3. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én volt hogy szóltam a barátomnak mert hátfájós vagyok. De nem akarta megmasszírozni :/
2020. aug. 3. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem párom kérés nélkül is megmasszírozza a lábamat, pedig nincs semmi komoly bajom, csak szimplán fáj, ha egész nap talpon vagyok. Mindezt úgy, hogy korábban elégge undorral állt korábbi kapcsolataiban az ilyesmihez. Igazából sose kértem, van talpmasszírozó labdám, meg néha megnyomkodom magamnak, ő pedig önként átvette tőlem. Miután látta, hogy mennyire jól esik, rászokott. De a hátamat, karomat is szokta masszírozni.

Szerintem, ha szeret, nem okoz neki ilyesmi problémát. De én is javaslom, hogy vegyélt megfelelő talpbetétet, cipőt, masszírozót.

2020. aug. 3. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kérem meg, de nem azért mert ciki, hanem ha bárki hozzáér a talpamhoz, akkor üvöltve ugrok 10 métert arrébb, mert annyira csikis.
2020. aug. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!