Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg igaz hogy sok párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz hogy sok párkapcsolatban a pénz miatt van a legtöbb veszekedés?

Figyelt kérdés
Szerintem pénz nélkül is lehet szeretni egymást,nem értem miért kell veszekedni ezen mindig.
2020. aug. 2. 21:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a nyomás, hogy nincs elég elég nagy stresszforrás lehet és inkább ebből fakad a veszekedés. Nyilván ez olyanoknál lehet probléma ahol már közös a háztartás esetleg van gyerek és iskolázni kellene, de a szülőknek nincs elég mindenre szóval stb.. Én nem tudnék veszekedni a pénz miatt. Egyszerűen számomra nem jelent annyit, hogy pl leálljak olyanért veszekedni, hogy na akkor most ki fizet, ki mit fizet meg visszakérek 2000 Ft-ot, mint itt is olvastam valamelyik nap egy kérdésben.
2020. aug. 2. 21:43
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Én is gondoltam, hogy pénz miatt nem fogok fennakadni, de a másik hozzáállása miatt sajnos megakadtunk ennél a témánál... És sajnos itt nem egy emberről van szó, úgyhogy most már automatikusan figyelek.
2020. aug. 2. 21:46
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
Tévedsz. Rengeteget összekovácsol, és megerősít. Azoknál van cirkusz akik csak a pénz miatt keveredtek össze, de sem az egyik, sem a másik nem szereti valóban a felet, és elzáródótt a pénz csap, kezdenek belevándorolni a hétköznapokba, és mindig ilyenkor derül ki, ki kicsoda.
2020. aug. 2. 21:50
 4/15 anonim ***** válasza:
20%
Ott veszekszenek a pénzen ahol van, ahol nincs ott nincs min vitázni.
2020. aug. 2. 21:54
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

azért lehet vita..

Ahol húzódnak a befizetetlen számlák, elfogy a pénz 20-a. után és basszus miből vásároljunk a boltba...na ott gond van.

2020. aug. 2. 22:04
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

Kifizettük az albérletet és a minimálisra takarékoskodott rezsit, megvettük a bérleteket és utána ami volt abból éltünk, soha nem vitáztunk, mert nem volt min.

2020. aug. 2. 22:08
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Mert a pénz az élet fontos eszköze és az irányít mindent. Vannak dolgok amiket csak azzal tudsz megvalósítani
2020. aug. 2. 22:32
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Sok párkapcsolatban tényleg emiatt veszekednek. Ismerek olyan házaspárt, akiknek anyagilag jóval átlagon felül megy. De az asszonykának van egy full gazdag barátnője, aki egyben a példaképe is. Így xarrá zsigereli a férjét a pénz miatt, mrt ő is azon a színvonalon akar mozogni, mint Klárika, akinek a férje heti egy milliót zsebre vág.

A megszomorodott férj pedig agresszívvá és alkoholistává vált ahelyett, hogy beadta volna a válópert.

De vannak a szegényebb réteghez tartozó házaspárok, akik hónap végén kaját is alig tudnak venni. Így hitelekben vásárolnak a helyi kisboltokban. Hónap elején fizukor pedig holt részegre isszák magukat, Pick szalámit esznek, naponta 3-szor jön a pizzás kocsi, a gyerekek meg chipset xarnak csokival és energiaitalt hugyoznak. Na ezek aztán hónap végén már a rákkal etetik egymást.

2020. aug. 2. 22:34
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Márpedig a rossz pénzügyi szituáció, vagy a merőben eltérő pénzkezelési szokások igenis szétszedik a kapcsolatokat.

Fontos aspektus a közös jövőkép mellett a hasonló anyagi gazdákodási és költési szokások kialakítása is. Sokan alábecsülik, hogy ennek is passzolnia kell, különben idővel szakítás lesz.

2020. aug. 2. 22:43
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

Pont azt akartam írni, amit a 9-es. Ha az egyik takarékoskodna, de a másik azt a keveset is elveri, az bizony fog gondot okozni. Ahogy az is, ha másra akarnak költeni (kocsi vs utazás stb); ha az egyik ragaszkodna az enyém-tiedhez akkor is ha együtt élnek, gyerekük van, anyuka gyesen és sorolhatnám.

Ha hasonló a hozzáállás, sokkal könnyebb.

2020. aug. 2. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!