Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elszoktátok felejteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszoktátok felejteni az évfordulòt?

Figyelt kérdés
Ma vagyunk 8 éve együtt ès a párom elfelejtette az évfordulòt.. Se virágot nem kaptam semmit.. Annyi is jòl esett volna hogy Boldog Évfordulòt... Nem szòltam neki semmit még azt se hogy hahooo ma van az évfordulònk.. Emlicsem meg neki vagy ne szòjak semmit...
2020. júl. 29. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Te adtál neki ajándékot, mondtad, hogy boldog évfordulót, ő pedig erre semmit nem reagált? Ja hogy te sem? Akkor mi a probléma?
2020. júl. 29. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Pont azt akartam kérdezni, mint az első. Én amúgy sokszor elfeljtem. Férjem is felejtette már el. De mi nem szoktunk ünnepelni, meg ajándékozni.
2020. júl. 29. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát én sütõttem egy tortát de nem mondtam hogy miért.... Vagy ilyesmi mert vártam hogy mond e valamit... Mondjuk sürün sütök ugyhogy az nem feltünö hogy miert van a hütöbe torta...
2020. júl. 29. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Sokszor azt sem tudom, épp hányadik van. Igen, felejtettem már el emiatt évfordulót, névnapot... Kb mindent. A férjem ezekre jobban emlékszik, hogy épp milyen nap van, vagy mit/kit kéne ünnepelni. Ő meg a nevekkel vagy bajban, nem tudja megjegyezni. Van akinek nem erősség ez a dátum dolog 🤷‍♀️
2020. júl. 29. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
*hányadika
2020. júl. 29. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

Nálatok mi az évforduló? Első alkalom amikor beszéltetek? Első randi? Első csók? Első szex? Vagy mi számít évfordulónak?

Még a házasságnál lehet tudni mi az évforduló, de amúgy honnan kellene tudni?

2020. júl. 29. 21:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát mi 8 éve jöttûnk össze :)
2020. júl. 29. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Ha rajtam mulna, meg a saját szülinapom se lenne megtartva.
2020. júl. 30. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi 10 éve vagyunk együtt, 8,5 éve házasok.♥️ Egyik évfordulót se felejtettük el soha. Igazából még a hónapfordulókat sem. ( Nem vicc, minden hónapban 2x van " boldog sokadik hónapot" ( évforduló dátuma, majd 5 napra rá a házasságié).

Viszont az ajàndékozást hülyeségnek tartjuk. Az évfordulóinkon fix közös programunk van, ami sajnos pont idén ( a 10.- en maradt el a járvány miatti lezárások miatt☹️. Így most itthon néztünk filmet aznap, mivel kerek szám ezért kettőt is, és nem moziba mentünk ahogy szoktunk.

Házassági évfordulókon abba az étterembe megyünk kajálni, ahol az esküvőnk utáni ebéd volt😊

Ahol màr ott tart valamelyik fél, hogy egy ilyen fontos napot elfelejt, ott már a kapcsolat nem jelent neki sokat...

2020. aug. 1. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!