Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez a gondolatmenet női oldalról?
Mert gondolom a mélypontra kerülésben jelentős szerepet játszik, hogy ő akar gyereket már két éve, te meg csak halogatod.
Hogy mennyire helyes vagy helytelen ez a logika, az más kérdés.
Mit jelent ez a "mélypont"; mi váltotta ki? És mit mondott a barátnőd amikor megkérdezted arról hogy miért akar így is gyereket?
Hogy akarod hogy mások a barátnőd logikáját fejtegessék, ha te csak azokat a dolgokat osztod meg, amik számodra relevánsak?
Gondolom azért akar még mindig gyereket tőled, amiert végül nem költözött haza:mert szeret. Még.
Hiába kérdeztem ezt válaszolta amit mondtam is neki h nem értem..én ha el akartam volna menni a páromtól nem vállalnék gyereket vele, mert az h felmerül a hazaköltözés gondot jelent a kapcsolatban és nem biztos alapot a gyerekhez.
A mélypontot az eredményezte hogy nem tud logikusan gondolkozni és néha úgy kell neki magyarázni mint mikor kisgyereket tanítgatsz. Úgy érzem nem egyenrangú társ van mellettem egy nő hanem egy kislány akit " nevelni kell tanítani"
Nekem megy a munka és háztartás összeegyeztetése neki nem igazán. Igy nem látom h kész az anyaságra de ő azt mondja igen.
Mi megy? Hogy anyád drogériájában csicskázol tisztító szerekért cserébe? Talán nem áll arányban azzal, hogy a barátnőd dolgozik is, meg mellette műkörmözik, hogy a kettőből fedezni tudja a közös kiadásaitok.
Írtuk már, hogy depressziós. Ami nem is csoda, ha te meg anyád feszt fúrjátok mindenért.
Te mennyire vagy logikus, baxszki? Éveket toszol el egy olyan nő mellett, akit semmibe nézel, és rabolod az idejét, miközben pontosan tudod, sose fogod elvenni, sose akarsz tőle gyereket, csak gyáva vagy kimondani. Inkább hazudsz.
Tudod mit?
Add meg neki a gyakorira a jelszavad, és mutasd meg neki a róla kiírt kérdéseid! Meg mered tenni? Nem mered. Miért nem? Mert te is tudod, hogy ez a kapcsolat egy rakás xar, de ragaszkodsz hozzá. Hol a logika, ember? Hol???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!