Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges olyan párkapcsolat, ahol a nő vezeti a családi autót, és a férfinak nincs is jogosítványa?
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 23:56
21/36 anonim válasza:
Szemelyes tapasztalatom nincs, viszont kollegam 34 eves, es neki nincs jogositvanya, hanem a felesege vezet mindig. Azt mondta, hogy Budapesten ugyse akarna autozni, majd ha lesz gyerek akkor megtanul vezetni, hogy akkor azert megse a parjanak kelljen. Nincs ezzel semmi problema.
22/36 Kekcsi válasza:
Az semmi, olyan is van, hogy a férfi pucol wc-t, vagy ne adj' isten a nő felejti el a névnapokat.
23/36 Snapette válasza:
Mi a csodáért ne lenne lehetséges? Attól, mert valaki férfi nem lesz automatikusan jobb sofőr, és én láttam már elég pasit, akit nem engednék kormányhoz, és mégis vezet.
Az én férjem sem vezet, a vizsgát letette, de úgy érzi, hogy nem neki való, és szerintem jobb ezt megmondani, mint felmászni majd egy fára vagy szembejövőre az autóval.
24/36 anonim válasza:
Jó lenne végre 2020-ban odáig eljutni, hogy az autó egy használati eszköz, nem pedig farok hosszabbító és ego tuning.
25/36 anonim válasza:
#24 Ez nagyon nem a farokméretről szól most, hanem a segítségnyújtásról. Próbálj egy kicsit gyakorlatiasan gondolkodni, mikor van gyerek egy családban, de a pasit sehova nem lehet elküldeni ahova autóval kellene menni. a Nőtől elvárják, hogy a munkája mellett még otthon is tartson rendet, főzzön , mosson, takarítson, legyen mindig csinos, és este se legyen fáradt ha a pasinak szexre van igénye. Van kisgyerek, akkor a pasi elmehetne nagybevásárlást csinálni, de jogsi nélkül ez is a nőre marad, vagy ha a pasi szülei többszáz kilóméterre laknak, akkor is a nőnek kell levezetni a távot. Sok helyen utazni kell ha rendes orvosi ellátást akar az ember, de ha a nővel valami olyasmi van történik, hogy nem tud vezetni, mentő meg nem indokolt és kitudja mikor ér oda, pl valami főzési baleset, és ez csak pár példa. Igen az autó használati eszköz, csak az nem mindegy, hogy segíti a családot, vagy a nőt méginkább rabszolgasorba taszítja vele. De persze az a legjobb ha mindkét félnek van jogsija.
26/36 anonim válasza:
25: a hozzászólásomban (14 asszem) pontosan ezért csinálta meg végül a férj a jogsit. Lett két gyerek, és anyuka már nem tudott annyi helyen lenni egyszerre, hogy mindig ő furikázza a gyerekeket is, meg aput is, meg még a saját dolgát is csinálja.
27/36 anonim válasza:
#25: De a kérdésben arról is szól. "A nő vezeti a családi autót", mint valami szörnyű dolog, hogy nem a férfi. A kérdés nem úgy lett feltéve, ahogy te írod. Azon szempontokból, amit te említesz, az a célszerű, ha mindkét félnek van jogsija. A kérdés viszont egyértelműen nem ezért lett feltéve.
28/36 anonim válasza:
#26 Az enyém meg a 7 és a 19-es volt ezen kívül. Szépen le is lettek pontozva. Gondolom mert az egyedülálló jogsi nélküli pasik önérzetét sérti, meg, hogy azt mertem írni, hogy van barátnőm 😅, ez utóbbi itt már elég a negatív értékeléshez. Párom azt az időszakot nagyon megszenvedte az exével, mert tényleg sokkszor kellett volna a két gyerek mellett az ilyen segítség, de ő nem volt hajlandó levizsgázni. Egész fura is neki, hogy most nyogodtan tudpihenni, nézelődni ha megyünk valahova, de egyébként felváltva vezetünk ilyenkor is, oda ő vissza én, vagy fordítva és büszkén mondhatom, hogy jól is vezet.
29/36 anonim válasza:
#27 Igazad van, kapcsolat lehet, hogy csak a nőnek van jogsija, viszont idővel biztos, hogy ennek hiányát a nő meg fogja szenvedni. Ezze próbálok rávilágítani.
30/36 anonim válasza:
Hiába próbálsz rávilágítani, aki az eü-n elhasal, az ha megszakad sem lesz jogsija, okoska.
Attól még lehet jó családapa, férj, társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!