Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges olyan párkapcsolat, ahol a nő vezeti a családi autót, és a férfinak nincs is jogosítványa?
Nálunk.
Ha baleset lesz, vegyék el a fegyvereimet, meg függesszenek fel a melóból a vizsgálat végéig, fizu nélkül?
Tizes, gyakorlatilag meloba csak a mi csoportunkon belul 2 munkatarsam van, akinek nincs jogsija, es a nő vezet. Es mindkettőnek gyerekeik vannak mar.
Bónusz: nem hogy becsajozni, hanem konkretan ugy nősültem meg hogy se jogsim se kocsim nem volt. De utanna bepotoltam.
A kapcsolat lehetséges.
Ha a pasi is vezet, akkor inkább egy lehetőséggel több a vitára és feszültsége...
De még ettől sem lesz világvége..
Ismerek ilyen párt.
Egyébként nálunk is inkább én vezetek, egyszerűen jobban szeretek vezetni, mint csak úgy ülni és hányingerem sem lesz. :))
#15! Szerintem elég gáz ha a pasi folyton fuvaroztatja magát a nővel, és kapcsolatban, együttélésben nincs olyan, hogy mindenhova együtt menjenek. Valahogy ez kicsit sem férfias. Meg azért elég gáz mikor egy külföldi nyaralásnál a nőnek kell többszáz kilómétert oda-vissza vezetni, a pasi meg csak kényelmesen ül a jobb egyben.
Mint írtam a 7-es hozzászólásomban, ez én párom exének a mai napig nincs, és ennek nagyon megszenvedte a levét, nagyon nincs jó véleménnye azokról az időkről, mert ilyen téren kihasználta a pasi. Főleg mikor hajnali 1-kor mehetett érte, mert külföldön dolgozott, kollégája hozta, de mivel az az ország másik részében lakott, így valahol a határnál kirakta és az asszonynak kellett hajnalok hajnalán, időnként pici babával menni érte jó 100km-re. Meg persze ugyanez vissza. Aztán a hétvége meg abból állt, hogy hurcolta bevásárolni, hogy tudjon mit magával vinni ki. Ahelyett, hogy megcsinálja a jogsit, és egy második autóval, önállóan intézi a dolgait.
Ez akkor "gáz", ha amúgy alkalmas lenne rá és pénze is lenne, de csakazértsem csinálja meg. Azért valljuk be, ez elég ritka. Gyakoribb, hogy valamilyen pszicológiai/fizikai alkalmatlanság miatt nem csinál jogsit valaki, ez pedig egyáltalán nem gáz, mert nem tehet róla az illető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!