Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek lehetséges olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges olyan párkapcsolat, ahol a nő vezeti a családi autót, és a férfinak nincs is jogosítványa?

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 23:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk.

Ha baleset lesz, vegyék el a fegyvereimet, meg függesszenek fel a melóból a vizsgálat végéig, fizu nélkül?

2020. júl. 23. 09:03
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Tizes, gyakorlatilag meloba csak a mi csoportunkon belul 2 munkatarsam van, akinek nincs jogsija, es a nő vezet. Es mindkettőnek gyerekeik vannak mar.

Bónusz: nem hogy becsajozni, hanem konkretan ugy nősültem meg hogy se jogsim se kocsim nem volt. De utanna bepotoltam.

2020. júl. 23. 09:06
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne lehetséges? És miért is kéne a férfinek vezetni a családi autót?
2020. júl. 23. 09:22
 14/36 anonim ***** válasza:
Én is ismerek ilyen párt. Bár ott a pasi végül megcsinálta, mikor a gyerekek oviba/bölcsibe kerültek, és anyuka munkaidejével nem mindig volt kompatibilis az intézmények zárása, apa meg nem tudott menni a gyerekekért. Elég kieső helyen laktak, mindig szívességet kellett kérni, hogy valaki hozza el a gyerekeiket, úgyhogy végül csak belátta apuka, hogy kéne még egy jogsi.
2020. júl. 23. 09:35
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
Lehet én vagyok a hülye de mi köze annak h két ember kapcsolatban van ahhoz h kocsival elmennek a-ból b-be? 🤔🤔🤔🤔🤔
2020. júl. 23. 12:08
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Van ám egészségügyi alkalmassági is, pl egy szívbeteg élhet teljes életet, de nem biztos, hogy a háziorvosa engedélyezi a vezetést.
2020. júl. 23. 15:11
 17/36 anonim ***** válasza:
50%

A kapcsolat lehetséges.

Ha a pasi is vezet, akkor inkább egy lehetőséggel több a vitára és feszültsége...

De még ettől sem lesz világvége..

2020. júl. 24. 05:33
 18/36 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen párt.

Egyébként nálunk is inkább én vezetek, egyszerűen jobban szeretek vezetni, mint csak úgy ülni és hányingerem sem lesz. :))

2020. júl. 24. 16:53
 19/36 anonim ***** válasza:
18%

#15! Szerintem elég gáz ha a pasi folyton fuvaroztatja magát a nővel, és kapcsolatban, együttélésben nincs olyan, hogy mindenhova együtt menjenek. Valahogy ez kicsit sem férfias. Meg azért elég gáz mikor egy külföldi nyaralásnál a nőnek kell többszáz kilómétert oda-vissza vezetni, a pasi meg csak kényelmesen ül a jobb egyben.

Mint írtam a 7-es hozzászólásomban, ez én párom exének a mai napig nincs, és ennek nagyon megszenvedte a levét, nagyon nincs jó véleménnye azokról az időkről, mert ilyen téren kihasználta a pasi. Főleg mikor hajnali 1-kor mehetett érte, mert külföldön dolgozott, kollégája hozta, de mivel az az ország másik részében lakott, így valahol a határnál kirakta és az asszonynak kellett hajnalok hajnalán, időnként pici babával menni érte jó 100km-re. Meg persze ugyanez vissza. Aztán a hétvége meg abból állt, hogy hurcolta bevásárolni, hogy tudjon mit magával vinni ki. Ahelyett, hogy megcsinálja a jogsit, és egy második autóval, önállóan intézi a dolgait.

2020. júl. 24. 17:26
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor "gáz", ha amúgy alkalmas lenne rá és pénze is lenne, de csakazértsem csinálja meg. Azért valljuk be, ez elég ritka. Gyakoribb, hogy valamilyen pszicológiai/fizikai alkalmatlanság miatt nem csinál jogsit valaki, ez pedig egyáltalán nem gáz, mert nem tehet róla az illető!

2020. júl. 24. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!