Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek vagy gondolnátok ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek vagy gondolnátok ?

Figyelt kérdés

Sziasztok, végig olvastam az összes ehhez hasonló kérdést de nem nagyon tálaltam erre .

A kérdésem az lenne mit tennétek akkor , ha olyan lánnyal jöttök össze, akinek nem igazán szép a múltja. Egyszóval könnyűvérű. A lényeg inkább az hogy olyan emberenek adta oda magát akiket a barátaimnak nevezek egy buli után vagy simán állandó sex kapcsolatra,persze előttem történt ez minden, ők pedig alkalmanként meg el is ejtenek pár mondatot nekem, hogy milyen volt vele, mit szeret és hogyan stb.. annyira frusztráló nagyon sok veszekedés volt ez miatt. Nektek erről mi a véleményetek, jó vele meg minden, de ideg készít ki meg ha csak meglátom is néha azokat a személyeket

2020. júl. 22. 22:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván nem lennék senkivel lyuksógor. Az ilyennel össze sem jönnék.
2020. júl. 22. 22:09
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Van akit nem zavar az ilyesmi, de te azt írtad hogy frusztrál téged, úgy hogy akkor szerintem hagyd. Benne van a pakliban, hogy később is megcsal ezzel-azzal.
2020. júl. 22. 22:10
 3/16 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem a mai világban nem az alapján kéne megítélni egy embert(legyen férfi vagy nő), hogy mennyi emberrel feküdt le korábban. Amíg a párjához hűséges, addig a szememben erkölcsileg nem elítélendő ha valaki sok partnerrel volt már.

Te viszont ezt nem tudod elfogadni, veszekszel vele, tök feleslegesen csinálod a fesztivált olyanért, amin úgysem tud változtatni szerencsétlen. Ennek a kapcsolatnak így semmi értelme. A helyedben inkább azon gondolkodnék el, hogy miféle primitív "barát" tesz megjegyzéseket ezzel kapcsolatban. Ennyi erővel a "barátaid" is ugyanolyan könnyűvérűek, egyszóval hímringyók, és még büszkék is erre.

2020. júl. 22. 22:13
 4/16 anonim ***** válasza:
84%

Aki baráti társaságból szed össze faszikat, az miért csodálkozik ilyenen?

Értelmes nő sosem kezd baráti társaságból senkivel.

2020. júl. 22. 22:16
 5/16 A kérdező kommentje:

#3 kapnak tőlem eleget, és ezek azóta már csak "barátok", ha kell valami persze.

#2 majd 2 éve vagyunk együtt azóta minden rendben van tudtommal nem csalt meg nem mintha kételkednék benne persze, csak hát ez a problem

2020. júl. 22. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:
63%

Én nő vagyok és eleve össze sem jönnék egy ilyen fiúval, és a férfiak helyében sem jönnék össze egy ilyen lánnyal. Tudom hogy én ezt nem tudom és nem is akarom elfogadni, ez nekem nem fér bele, szóval nem megyek bele egy kapcsolatba vele.

Mivel nálad már megtörtént vagy szakítasz vagy elfogadod.

2020. júl. 22. 22:25
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem itt az a baj,hogy a haverjaidnak is megvolt.Ez mindig vitát fog szülni.Nekem is több partnerem volt a jelenlegi párom elôtt,egy valaki van akit ismer és akivel egyszer 15 évvel ezelőtt együtt voltam (amúgy az a férfi már másik kontinensen él meg családja van) mégis nagyon zavarja,és nagyon sokszor veszekedtünk miatta,különösen az elején.Én megértem,hogy neki a haverjai előtt kellemetlen,de szerencsére azóta mi is külföldön élünk tàvol mindenkitől.Így működik,amúgy nem működne...
2020. júl. 22. 22:26
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Azt gondolom nem mentem volna be ilyen kapcsolatba.Viszont ez én vagyok.Te egyrészt belementél, másrészt 2 éve együtt vagy a pároddal.Ennyi idő után nyilván bebizonyította, hogy szeret,számíthatsz rá, megbízhatsz benne a többi aki előtted volt meg nem számított.Szerintem ennyi idő után már nem szabadna, hogy ezen problémázz.Szóval benned is van hiba.A ,,barátaid" meg talán épp irigyeltek, mert neked hosszabb távon összejött vele, míg nekik csak egy menetre.Nagyon primitív dolog amúgy bárki szexuális dolgati, függetlenül attól hogy a kibeszélő férfi vagy nő, szerintem ez sokat elárul az illető jelleméről.
2020. júl. 22. 22:27
 9/16 A kérdező kommentje:
#6 sokszor már azon gondolkozok , de őszintén megvalva majdnem vele a legjobb az összes közül ezért is van ez a dilemma. Ezért tettem fel a kérdést, hogy nektek mi a véleményetek
2020. júl. 22. 22:29
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

#9:

Mikben majdnem jobb az összes közül? Ezekben jó lehetett a barátaidnál is?

2020. júl. 23. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!