Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire vágnál bele közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vágnál bele közös dolgokba ha vmelyik fél nem ért a pénzügyekhez?

Figyelt kérdés
ha mondjuk ház vételre kerül a sor. Mennyire zavarna ha neked kéne "észen lenni" és a pénzügyi dolgokat neked kéne intézned ?
2020. júl. 22. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Különvagyon! Az a biztos!
2020. júl. 22. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Elég ha én értek. Az sem érdekel, ha a lány X-et ír a neve helyére.
2020. júl. 22. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha a másik is belátja, hogy nem ért hozzá, és nem zavarja, hogy nálam a gyeplő, akkor minden további nélkül. Ha azt hiszi, hogy mindent tud, sőt jobban tud, mint a buta emberek általában, akkor meg igazából a kapcsolat se jönne létre.
2020. júl. 22. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ritka az amikor mindkét fél azonos szinten van a közös élettel kapcsolatos teendőkben.

A "közös dolgok" bevállalása alatt én nem törvényszerűen ezt értem.

A házvásárlás ha az együttélés előtt, különvagyonból nem történik meg, adott,hogy együtt kell lebonyolítani.

Ilyenbe belevágnék -mert egyébként ha nem, akkor nincs otthon?- beleásnám magam mindenbe, és elmagyaráznék mindent a kevésbé hozzáértő, de a pénzét beleinvesztáló, páromnak.

A közös vállalkozást már meggondolnám, bár ha tevékenyen részt vesz, én értek a pénzügyekhez, miért ne vállalnám be?

Már az valahol előnyös ha a kapcsolatban egyik fél ért ahhoz amit végig kell vinni. Az a gond ha egyik sem....

2020. júl. 22. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

3as szóról szóra ezt akartam írni.

A konfkiktus, a feszültség mindig az egyet nem értés miatt van. Ha X keze közül kifolyik a pénz, de belátja, hogy ez rossz és rábízza Yra, hogy kezelje ő, akkor semmi gond. Természetesen ha Y viszont visszaél ezzel, akkor problémák lesznek.

Le kell ülni tisztázni ezeket és ha mindkét fél elfogadja, akkor működni fog a dolog.

2020. júl. 22. 09:39
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

Felnőttként teljesen másként tekintek az anyagi javakra. Főleg válás után.

Megtanít az élet a számolásra, ha tetszik, ha nem..

Egy olyannal aki nem tud a pénzel bánni soha nem közösködnék! Amìg én éhezem, hogy maradjon a számlákra addig ő gyrost rendel kólával ebédre? Ez nem egyenlő! És még meg is sértődik, hogy mit egyen?! Szárazkenyeret bazz fokhagymával.. És hazaállìt egy hiteles latoppal?! És a tüzifa bakker? Majd bebombázom a kályhába, biztos lesz meleghelyzet...

Aki nem tudja beosztani a pénzét az nem életképes és irányításra szorul. Azt nevelgesse aki akarja. Egy férfi igenis tudjon bánni a pénzzel!

2020. júl. 22. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire nem èrt hozzá. Mit èrtesz ezalatt?
2020. júl. 22. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom nem igazán ért a pénzügyekhez (43 nő) ezért tulajdonképpen az ő megtakarításait is én "kezelem" , lassan már 5 éve, mert össze vissza csinál mindent, fogalma sincs hogy hol verik át, mibe tegye a pénzét, stb... Ilyen esetben egyértelmű, hogy annak a félnek kell a pénzügyeket irányítani, aki valamit azért ért hozzá. Nálunk ebből semmi probléma nincs, én ezzel nem élek vissza, ő meg rám hagyja a dolgot és nem aggódik, sőt...

Amúgy nem egy szellemi fogyatékos , nagyon kedves, empatikus, okos, szép nő...

2020. júl. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!