Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam a barátom laptopjat hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lett vele sorozatot néztem és kikapcsolt magától azota nem akar bekapcsolni...
Sok fontos dolog van neki ezen a gépen, most mit csináljak?
2020. júl. 12. 16:32
1/13 anonim válasza:
Magától nem fog bekapcsolni.
Próbáltad, hogy a bekapcs gombot megnyomod?
3/13 A kérdező kommentje:
Nem merült le. Normális válaszokat légyszi
2020. júl. 12. 17:11
4/13 anonim válasza:
Ha tényleg szeret, nem fog ezért elhagyni. Esetleg felajánlhatod neki, hogy veszel neki másikat (ha dolgozol, van pénzed). Én egyszer a szemüvegét törtem el véletlenül, nem haragudott, mert szeretett, és tudta, nem akartam rosszat.
5/13 anonim válasza:
Nem tehetsz róla, megadta magát, te csak sorozatot néztél rajta. Mondjuk attól függ milyen sorozat, mert ha ilyen latin amerikai, vagy manapság divatos ilyen szutyok török sorozat, akkor nem csoda, hogy "öngyilkos" lett a laptop, a helyében én is feladtam volna, ha valami török vagy akármilyen se füle se farka sorozatot kellene lejátszanom.
6/13 The Dead and Dreaming válasza:
Nem melegedett túl? Próbáld meg úgy elindítani, hogy kiveszed az akkumulátorát. Ez így a leírtak alapján nem a te hibád, hanem egyszerű meghibásodás.
7/13 anonim válasza:
Elviszed neki szerelőhöz, ha nem megy akkor veszel neki újat
8/13 anonim válasza:
Veszel újat neki.De ha tényleg szeret akkor ezért nem hagy el.
10/13 anonim válasza:
Nem hinném,hogy te rontottad el,ha tényleg csak sorozatot néztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!