Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátom hogy fessem be a hajam olyanra amilyen volt? Ezzel idegesít már 1 hete
Mert nem tetszik neki, jobban bejöttél neki az eredetivel.
De a te dolgod, hogy milyen színű a hajad, nem kellene az engedélye ahhoz, hogy be van-e festve.
Ha neked ez tetszik jobban, mondd meg neki, hogy nem szeretnéd visszafesteni. Ha nem tetszik neki, hát ez van.
Amúgy meg ez nem igazán felnőtt párkapcsolatok kategória.
Azért nem tetszik neki, mert amikor beléd szeretett, a természetes
hajszínedet viselted, és neki az tetszik. Olyan nagy kérés, hogy
a kedvében járj?
3+ Nálunk a férjem röhögött rajtam, mert annyira nem találtam a helyem a világosabb színnel, a fodrászom szintúgy, szóval sokan jót vidultak rajta,de ez már rég volt. Látni kellett volna az arcát mikor normális színnel jöttem megint:D egy élmény volt.
Szóval a szőke az lerágott csont, és öregíti a nőket, és mindenkinek a igazgató titkárnő macája ugrik be ha meglát egy szőkét. Szóval térj vissza az eredetihez..Szerezz egy jó pillanatot az uradnak.
A barna az unalmas. A szőke nem öregit, hanem fiatalit.
A gond akkor van, mikor barna bőrrel, sötét szemoldokkel valami hot természetellenes fehéres sárga színt festenek.
A szőke csak azt öregíti, akinek nem áll jól. Pont úgy, mint a sötét haj.:) A festett szőkét meg egyébként is nagyon könnyű elrontani. Az egy kényes hajszín. Nem mellesleg hülyeség, hogy unalmas. Minden hajszín az ennyi erővel, vagy egyik sem.
A kérdezőnek viszont lehet jobban áll a barna, azért kéri a pasija, hogy festesse vissza.
5 *A barna az unalmas. A szőke nem öregit, hanem fiatalit.
Ez a 60-as évek szövege volt, azóta sok sok víz folyt le a Dunán és az ellenkezője az igaz.Tapasztalat.
Engem spec fiatalit a vilagosabb hajszin.
Ha szoke vagyok akkor minimum 10 evet letagadhatok ha barna akkor kb eltalaljak a korom.
Szoval en festem vilagosra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!